Суп з яловичиною і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і ароматний суп з яловичиною і гарбузом і нагодує, і зігріє в холодні вечори. Рецепт цього супу дуже простий і не містить ніяких складнощів. Просто і доступно.
Цей рецепт супу з яловичиною і гарбузом - чисто мій винахід. Мені подобається комбінація цих двох інгредієнтів, і використовуючи її я приготував простий суп. М'ясо в супі виходить дуже ніжним і соковитим, гарбуз надає неповторний аромат і смак, а якщо на хороші спеції і зелень не поскупитися - тоді взагалі краса виходить. Рекомендую вам спробувати приготувати цей суп з яловичиною і гарбузом - не пошкодуєте. Всім вашим домашнім сподобається.
Благо готується цей суп дуже просто:
1. Шматок яловичини промиваємо та нарізаємо на кубики розміром приблизно 3 з 3 см. Солимо, перчимо і обсмажуємо на вершковому маслі в каструлі до утворення невеликої скоринки.
2. Поки м'ясо смажиться, на невеликі кубики нарізаємо гарбуз. Коли м'ясо покриється скоринкою з усіх боків, додаємо в каструлю гарбуз і обсмажуємо протягом однієї хвилини, постійно помішуючи.
3. Тепер заливаємо все вміст каструлі водою. Кількість води регулюйте на свій розсуд, дивлячись який суп ви більше любите - густий або рідкий.
4. Слідом за водою додаємо сіль, перець і трошки лимонного соку. Ставимо на середній вогонь і варимо 1 час.
5. Через годину додаємо в суп свіжу зелень. М'ясо за цей час має повністю зваритися. Пробуємо на сіль-перець, якщо смачно - тоді знімаємо з вогню і подаємо до столу. Якщо ні - додаємо ще спецій і варимо пару хвилин, після чого вимикаємо і подаємо.
Смачного.
- Яловичина - 500 грам
- Гарбуз - 500 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
- Зелень свіжа - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Благо готується цей суп дуже просто:
1. Шматок яловичини промиваємо та нарізаємо на кубики розміром приблизно 3 з 3 см. Солимо, перчимо і обсмажуємо на вершковому маслі в каструлі до утворення невеликої скоринки.
2. Поки м'ясо смажиться, на невеликі кубики нарізаємо гарбуз. Коли м'ясо покриється скоринкою з усіх боків, додаємо в каструлю гарбуз і обсмажуємо протягом однієї хвилини, постійно помішуючи.
3. Тепер заливаємо все вміст каструлі водою. Кількість води регулюйте на свій розсуд, дивлячись який суп ви більше любите - густий або рідкий.
4. Слідом за водою додаємо сіль, перець і трошки лимонного соку. Ставимо на середній вогонь і варимо 1 час.
5. Через годину додаємо в суп свіжу зелень. М'ясо за цей час має повністю зваритися. Пробуємо на сіль-перець, якщо смачно - тоді знімаємо з вогню і подаємо до столу. Якщо ні - додаємо ще спецій і варимо пару хвилин, після чого вимикаємо і подаємо.
Смачного.