Рецепт Суп з томатною пастою фото

Суп з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Печериці, Локшина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На швидку руку
Супи, Супи-пюре

Хочу розповісти, як приготувати суп з томатною пастою в домашніх умовах. Вийде дуже смачне, ситне і яскраве за смаком страва, яке нікого не залишить байдужим! готується швидко, раджу!

Перед вами рецепт приготування супу з томатною пастою. Думаю, вам сподобається це блюдо, адже воно виходить і ситним, і легким одночасно. Влітку я і зовсім його готую, щоб повністю остудити і подавати холодним, як гаспаччно - хоча звичайно ж, від традиційного гаспаччо цей суп з томатною пастою відрізняється. У гарячому ж вигляді він виходить більш пряним і насиченим, але теж неймовірно смачним - спробуйте!

  • Томатна паста - 150 грам
  • Бульйон - 1.5 склянки (можна замінити водою)
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 1 Склянка
  • Базилік свіжий - 100 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Перець червоний мелений - 0.5 чайних ложки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Чорний перець - 2 чайних ложки
  • Помідори - 2-3 штук
суп з томатною пастою - фото крок 1
1. У сотейнику або в каструльці розігріваємо олію і обсмажити на ньому подрібнену цибулю.
суп з томатною пастою - фото крок 2
2. Коли цибуля стане рум'яним, додамо пасту і чекаємо. Поки вона потемніє. Потім швидко вливаємо бульйон, перемішаємо все, і додамо подрібнений базилік, помідори і все зазначені спеції. Накриваємо кришкою і доводимо до кипіння на маленьким вогні.
суп з томатною пастою - фото крок 3
3. Тепер все разом перетираємо в блендері до пастоподібного стану і знову повертаємо в каструльку. Але тепер ще й сметанку додамо. Знову на маленькому вогні доведемо до кипіння.
суп з томатною пастою - фото крок 4
4. От і все! Подаємо зі свіжим базиліком і крутонами!

Схожі рецепти