Суп з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати суп з томатною пастою в домашніх умовах. Вийде дуже смачне, ситне і яскраве за смаком страва, яке нікого не залишить байдужим! готується швидко, раджу!
Перед вами рецепт приготування супу з томатною пастою. Думаю, вам сподобається це блюдо, адже воно виходить і ситним, і легким одночасно. Влітку я і зовсім його готую, щоб повністю остудити і подавати холодним, як гаспаччно - хоча звичайно ж, від традиційного гаспаччо цей суп з томатною пастою відрізняється. У гарячому ж вигляді він виходить більш пряним і насиченим, але теж неймовірно смачним - спробуйте!
- Томатна паста - 150 грам
- Бульйон - 1.5 склянки (можна замінити водою)
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 1 Склянка
- Базилік свіжий - 100 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Перець червоний мелений - 0.5 чайних ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Чорний перець - 2 чайних ложки
- Помідори - 2-3 штук
1. У сотейнику або в каструльці розігріваємо олію і обсмажити на ньому подрібнену цибулю.
2. Коли цибуля стане рум'яним, додамо пасту і чекаємо. Поки вона потемніє. Потім швидко вливаємо бульйон, перемішаємо все, і додамо подрібнений базилік, помідори і все зазначені спеції. Накриваємо кришкою і доводимо до кипіння на маленьким вогні.
3. Тепер все разом перетираємо в блендері до пастоподібного стану і знову повертаємо в каструльку. Але тепер ще й сметанку додамо. Знову на маленькому вогні доведемо до кипіння.
4. От і все! Подаємо зі свіжим базиліком і крутонами!