Суп з капустою брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Суп з капустою брокколі прекрасно урізноманітнює ваше звичне меню. Простий, але дуже смачний і корисний овочевий суп готується швидко і легко. Легкий і ситний суп з брокколі сподобається навіть дітям.
Брокколі прекрасно поєднується і з рибою, і з м'ясом. Але сьогодні ми будемо готувати суп з брокколі. Рецепт його приготування дуже простий. А суп виходить дуже смачним, легким, але ситним. З його приготуванням впорається навіть початківець кулінар. А як приготувати дуже смачний і корисний суп з капустою брокколі, я вам розповів і показав докладно на фото.
- Брокколі - 300 грам
- Зелений горошок - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Корінь селери - 50 грам
- Корінь петрушки - 50 грам
- Картопля - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Каррі - 1 щіпка (або куркуми)
- Куряче стегно - 1 штука
Стегно моєму, видаляємо шкірку і жир. Потім перекладаємо його в каструлю, заливаємо водою, додаємо трохи солі, лавровий лист і ставимо на невеликий вогонь.
Морквину, картопля, цибуля, корінь селери і петрушки чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. А часник пропустіть через прес або дрібно наріжте.
Потім додаємо нарізані овочі і горошок в бульйон, доводимо його до кипіння і готуємо 30 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
Дістаємо з супу лавровий лист і м'ясо. Лавр викидаємо, а м'ясо нарізаємо на невеликі шматочки.
Додаємо в суп брокколі, каррі, сіль і перець. Даємо закипіти, варимо суп 5 хвилин. Потім даємо 10 хвилин, щоб суп настоявся, і розливаємо по тарілках, посипавши дрібно нарізаною петрушкою.