Рецепт Суп з капустою брокколі фото

Суп з капустою брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Суп з капустою брокколі прекрасно урізноманітнює ваше звичне меню. Простий, але дуже смачний і корисний овочевий суп готується швидко і легко. Легкий і ситний суп з брокколі сподобається навіть дітям.

Опис приготування:

Брокколі прекрасно поєднується і з рибою, і з м'ясом. Але сьогодні ми будемо готувати суп з брокколі. Рецепт його приготування дуже простий. А суп виходить дуже смачним, легким, але ситним. З його приготуванням впорається навіть початківець кулінар. А як приготувати дуже смачний і корисний суп з капустою брокколі, я вам розповів і показав докладно на фото.

  • Брокколі - 300 грам
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Корінь селери - 50 грам
  • Корінь петрушки - 50 грам
  • Картопля - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Каррі - 1 щіпка (або куркуми)
  • Куряче стегно - 1 штука
суп з капустою брокколі - фото крок 1
Стегно моєму, видаляємо шкірку і жир. Потім перекладаємо його в каструлю, заливаємо водою, додаємо трохи солі, лавровий лист і ставимо на невеликий вогонь.
суп з капустою брокколі - фото крок 2
Морквину, картопля, цибуля, корінь селери і петрушки чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. А часник пропустіть через прес або дрібно наріжте.
суп з капустою брокколі - фото крок 3
Потім додаємо нарізані овочі і горошок в бульйон, доводимо його до кипіння і готуємо 30 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
суп з капустою брокколі - фото крок 4
Дістаємо з супу лавровий лист і м'ясо. Лавр викидаємо, а м'ясо нарізаємо на невеликі шматочки.
суп з капустою брокколі - фото крок 5
Додаємо в суп брокколі, каррі, сіль і перець. Даємо закипіти, варимо суп 5 хвилин. Потім даємо 10 хвилин, щоб суп настоявся, і розливаємо по тарілках, посипавши дрібно нарізаною петрушкою.

Схожі рецепти