Суп з холодцю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас залишився холодець, а є його вже ніхто не хоче, то можна дати йому друге життя і приготувати з нього суп. Смачний, ситний, наваристий, він точно сподобається всій родині. Спробуйте!
При подачі додайте свіжої зелені. Готується суп дуже просто і швидко. Якраз те, що треба, коли необхідно швидко і ситно нагодувати сім'ю.
- Холодець - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Картопля - 2 штуки
- Вермішель - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Вода - 1, 5 L
- Зелень - 1 Пучков
Холодець викладіть в каструлю.
Розтопіть і підлі ще трохи води.
Додайте в суп нарізану картоплю і жменю вермішелі.
Додайте обсмажену цибулю і моркву.
Проваріть все разом 5-7 хвилин і вимкніть.
Суп готовий. Смачного!