Рецепт Суп (селера) фото

Суп (селера)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло , Цибуля , Селера , Стебло селери
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Напевно, багато хто з вас чули про користь селери. Хоча багатьом він не дуже приємний на смак. Але я покажу вам, як приготувати суп з селери. Сподіваюся, він допоможе вам полюбити цей овоч.

Опис приготування:

Супчик цей не тільки смачний, але і вельми апетитний на вигляд. Він підходить для вегетаріанського харчування, але ми можете додати в нього шматочки обсмаженого бекону, це дуже смачно.

Ну що, спробуєте приготувати?

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Лук-пориста - 160 грам
  • Стебло селери - 600 грам
  • Часник - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Бульйон курячий - 1 літр
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершки жирні - 40 мілілітрів
суп (селера) - фото крок 1
З 2 ліжках масла обсмажте 10 хвилин 500 грам порізаного селери.
суп (селера) - фото крок 2
Додайте бульйон, сіль, лавровий лист, подрібнений часник. Кип'ятіть 15 хвилин.
суп (селера) - фото крок 3
На маслі, що залишилося обсмажте решті нарізану селеру пару хвилин, потім додайте трохи бульйону і тушкуйте хвилин 5.
суп (селера) - фото крок 4
Коли суп трохи охолоне, перелийте його в блендер і перетворите в пюре.
суп (селера) - фото крок 5
Поверніть в каструлю, влийте вершки і прокип'ятіть. Поперчіть трохи.
суп (селера) - фото крок 6
Подавайте в тарілках, додавши шматочки тушкованого селери.

Схожі рецепти