Суп-пюре з солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре з солодким перцем кілька разів ми замовляли в ресторані, а потім вирішили освоїти його на домашній кухні. На загальну думку наш супчик вийшов нітрохи не гірше професійного. Ось рецепт!
Суп-пюре з солодким перцем неймовірно корисний. Крім цього для багатьох, напевно, це буде приємне різноманітність в домашньому меню. Суп-пюре з солодким перцем можна готувати на овочевому бульйоні, але якщо його немає, то підійде і просто вода. Якщо ви хочете з помпою подати суп-gюре із солодким перцем, то в середину тарілки викладіть охолоджений сфорязикна салат. Суп-пюре з солодким перцем гарячий, салат холодний. Цей приємний контраст не залишить нікого байдужим.
- Перецьь солодкий - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Вода - 500 мілілітрів

Перецьь запекти у фользі в духовці.

У каструлю з розігрітим маслом кладемо цибулю, порізаний печена перець.

Обсмажуємо все до золотистого кольору.

Заливаємо овочі водою, приблизно півлітра або овочевим бульйоном. Варимо півгодини на повільному вогні.

Блендером подрібнюємо суп в пюре, солимо, перчим.

Додаємо гарячі вершки. Ретельно перемішуємо. Смачного!