Суп «квартира»
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо
, Овочі
, Свинина
, Риба та морепродукти
, Птах
, Курка
, Свиняча вирізка
, Яйця
, Цибуля
, Зелена цибуля
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Ця страва китайської або японської кухні, точно не скажу. Рамен - китайська локшина, але суп з цієї локшиною вже давно вважають своїм і японці, і китайці, і корейці. Спробуйте і ви приготувати таку страву.
Опис приготування:
Цей дуже густий суп: і перше, і другу страву в одному. Готується такий суп зовсім нешвидко, але якщо ви вирішили його готувати, значить ви його вже пробували і знаєте, що витрачений час буде винагороджено відмінним смаком страви. Багато рецептів плече, у кожної господині в Японії, Китаї або Кореї свій фірязикай. Я ж вам пропоную ось такий варіант. Дивіться, як приготувати суп"Рамен" , і пробуйте повторити його будинку.
- Свиняча м'якоть - 800 грам (грудинка, шия)
- Курка - 250 грам (курячі кістки, або крильця, або гомілки)
- Анчоус сушений - 50 грам
- Філе морської риби - 50 грам (сушене)
- Паростки маш - 50 грам (пророщені)
- Локшина бистрозаваріваемая - 1 штука
- Зелена цибуля - 2 пучка (половина білої частини для свинини, половина - для курки, зелена частина - для супу)
- Імбир свіжий - 1 штука (шматочок 6 см. 3, 5 см - для свинини, інше - для курячого бульйону)
- Водорості норі - 1 штука (лист)
- Часник - 10-12 зубчиків(6-7 - для свинини, інше для курячого бульйону)
- Соєвий соус - 0, 5 склянки
- Саке - 3 Ст. Ложки (для свинини, можна замінити горілкою)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Яйце варене - 1 штука
Приготовим свинину тясю. Розрізаємо шматок свинини навпіл, кожну частину туго перев'язуємо ниткою в ковбаску. Обсмажуємо на оливковій олії на великому вогні до скоринки.
Викладаємо м'ясо в глибоку каструлю, зверху додамо 6-7 зубчиків часнику, половину імбиру, нарізаного шматочками, і білу частину зеленої цибулі. Додаємо соєвий соус, саке і заливаємо водою, щоб вона покрила м'ясо приблизно на 2 см.
Доводимо до кипіння на сильному вогні, прибираємо піну і зменшуємо вогонь до мінімуму. Закриваємо кришкою і варимо години 2.5.
Потім м'ясо повинно охолонути в бульйоні. Дістаємо остигле м'ясо, бульйон проціджуємо. З остиглого бульйону прибираємо жир.
Шматочки курки беремо кістляві. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім воду зливаємо і промиваємо шматочки курки.
Викладаємо курку в чисту каструлю, додаємо шматочки імбиру, білу частину від зеленої цибулі і зубчики часнику.
Заливаємо водою (L 2). Доводимо до кипіння на великому вогні, знімаємо піну. Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо бульйон під кришкою до тих пір, поки він не увариться на 23.
Акуратно виймаємо шматочки курки, бульйон проціджуємо.
Тепер будемо готувати рибний бульйон. Сушені анчоуси і сушене рибне філе заливаємо 2 літрами води. Доводимо до кипіння і варимо 7 хвилин.
Проціджуємо рибний бульйон через сито, застелене серветками.
Тепер приступаємо до"збірці" суп. Робимо 1 порцію. Кілька стебел зеленої цибулі моєму і розрізаємо навпіл. Відміряємо по півсклянки кожного бульйону. Відрізаємо шматочок свинини тясю.
У невеликій каструльці змішати всі три бульйону, додаємо чайну ложку кунжутного масла, proroshyenyi. Доводимо до кипіння і варимо 1 хвилину.
Локшину швидкого приготування викладаємо в тарілку і заливаємо гарячим бульйоном на 5 хвилин.
Додаємо очищене і розрізане навпіл варене яйце, свинину тясю, кусочки листа нори и кусочки зеленого лука. Додаємо за смаком сіль. Смачного!