Рецепт Суп «квартира» фото

Суп «квартира»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Риба та морепродукти, Птах, Курка, Свиняча вирізка, Яйця, Цибуля, Зелена цибуля
ПП рецепти
На обід
Супи

Ця страва китайської або японської кухні, точно не скажу. Рамен - китайська локшина, але суп з цієї локшиною вже давно вважають своїм і японці, і китайці, і корейці. Спробуйте і ви приготувати таку страву.

Цей дуже густий суп: і перше, і другу страву в одному. Готується такий суп зовсім нешвидко, але якщо ви вирішили його готувати, значить ви його вже пробували і знаєте, що витрачений час буде винагороджено відмінним смаком страви. Багато рецептів плече, у кожної господині в Японії, Китаї або Кореї свій фірязикай. Я ж вам пропоную ось такий варіант. Дивіться, як приготувати суп "рамен", і пробуйте повторити його будинку.

  • Свиняча м'якоть - 800 грам (грудинка, шия)
  • Курка - 250 грам (курячі кістки, або крильця, або гомілки)
  • Анчоус сушений - 50 грам
  • Філе морської риби - 50 грам (сушене)
  • Паростки маш - 50 грам (пророщені)
  • Локшина бистрозаваріваемая - 1 штука
  • Зелена цибуля - 2 пучка (половина білої частини для свинини, половина - для курки, зелена частина - для супу)
  • Імбир свіжий - 1 штука (шматочок 6 см. 3, 5 см - для свинини, інше - для курячого бульйону)
  • Водорості норі - 1 штука (лист)
  • Часник - 10-12 зубчиків(6-7 - для свинини, інше для курячого бульйону)
  • Соєвий соус - 0, 5 склянки
  • Саке - 3 Ст. Ложки (для свинини, можна замінити горілкою)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Яйце варене - 1 штука
CC
Викладаємо м'ясо в глибоку каструлю, зверху додамо 6-7 зубчиків часнику, половину імбиру, нарізаного шматочками, і білу частину зеленої цибулі. Додаємо соєвий соус, саке і заливаємо водою, щоб вона покрила м'ясо приблизно на 2 см.
CC
Потім м'ясо повинно охолонути в бульйоні. Дістаємо остигле м'ясо, бульйон проціджуємо. З остиглого бульйону прибираємо жир.
CC
Викладаємо курку в чисту каструлю, додаємо шматочки імбиру, білу частину від зеленої цибулі і зубчики часнику.
CC
Акуратно виймаємо шматочки курки, бульйон проціджуємо.
CC
Проціджуємо рибний бульйон через сито, застелене серветками.
CC
У невеликій каструльці змішати всі три бульйону, додаємо чайну ложку кунжутного масла, proroshyenyi. Доводимо до кипіння і варимо 1 хвилину.
CC
Додаємо очищене і розрізане навпіл варене яйце, свинину тясю, кусочки листа нори и кусочки зеленого лука. Додаємо за смаком сіль. Смачного!

Схожі рецепти