Суп курячий з стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Суп курячий з стручкової квасолею - легке обідню страву, яке дуже просто готується. Такий супчик підійде для всієї родини, адже його їдять навіть діти. Насичений і дуже ароматний, рекомендую!
Перед вами простий рецепт приготування супу курячого зі стручкової квасолею. В першу чергу зваріть бульйон на основі курки. Вийміть м'ясо і додайте картоплю і стручкову квасолю в бульйон. Трохи пізніше додайте зажарку з лука, моркви і перцю. Коли звариться картопля, додайте м'ясо. Посоліть і поперчіть суп до смаку, додайте лаврушку і варіть до готовності. Хай щастить!
- Курка - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Квасоля стручкова - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
В першу чергу зваримо бульйон. У киплячу воду опускаємо м'ясо, знову доводимо до кипіння. Знімаємо піну, солимо, перчимо і продовжуємо варити 45-50 хвилин.
Картопля очистіть і поріжте кубиками.
Моркву і цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
Витягуємо готове м'ясо з бульйону і закладаємо в бульйон картоплю.
Через 10 хвилин додайте в бульйон стручкову квасолю.
На рослинному маслі обсмажуємо до золотистого морква і цибуля. Потім додаємо подрібнений болгарський перець, готуємо ще 5 хвилин.
Куряче м'ясо розділіть на волокна.
Коли приготується картопля, додаємо куряче м'ясо в бульйон.
Після кипіння закладаємо зажарку.
Посоліть і поперчіть суп до смаку, додайте лавровий лист. Варіть ще 15 хвилин до готовності. Смачного!