Суп «CMC»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Азіатські супи неймовірно пікантні, оригінальні і припадуть до смаку далеко не всім. Я хочу поділитися з вами простим способом, як приготувати суп"Кукси" . Любителям холодних супів рекомендую!
Опис приготування:
Особливість цієї страви в тому, що ви можете використовувати абсолютно будь-які овочі, які виявляться у вас під рукою. Невід'ємними інгредієнтами вважається м'ясо, бульйон, омлет і локшина, а далі все залежить від ваших смакових уподобань. Традиційно суп"Кукси" подають холодним. Він чудово втаязикє спрагу. Але в холодну пору року бульйон можна і підігріти.
- Яловичина - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Порей - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Перець чилі - За смаком
- Селера - 1-2 штук
- Капуста - 0.5 штуки
- Імбир - За смаком
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком (петрушка, Braai, цибуля)
- Локшина - 2 штуки
- Соєвий соус - 1 За смаком
- Рисовий оцет - 1 За смаком
- Кунжутну олію - 1 За смаком
- Яйце - 2-3 штук
- Спеції - 1 За смаком(koriandr, перець, Зіра і TD)
1. Набір інгредієнтів, які будуть використовуватися в рецепті, досить великий.
2. Насамперед вимийте м'ясо, викладіть його в каструлю і залийте чистою водою. У бульйон за смаком додайте овочі, коріння, зелень. Варіть до м'якості м'яса.
3. Овочі очистіть і подрібніть. Викладіть у великій салатник і перемішайте. Додайте спеції, зелень, оцет, олія, соєвий соус.
4. Для приготування омлету збийте яйця з додаванням зелені і соєвого соусу.
5. Обсмажте омлет, поверніть його рулетом і остудіть трохи.
6. Готовий бульйон кілька разів процідіть. Остигнуло м'ясо наріжте шматочками.
7. Гострим ножем наріжте омлет на невеликі шматочки.
8. Відваріть локшину. Коли всі інгредієнти готові, можна збирати суп: в тарілку викладіть м'ясо, овочі, локшину, омлет і залийте бульйоном.
Смачного!
Смачного!