Суп «CMC»
(покроковий рецепт з фото)
Азіатські супи неймовірно пікантні, оригінальні і припадуть до смаку далеко не всім. Я хочу поділитися з вами простим способом, як приготувати суп "кукси" . Любителям холодних супів рекомендую!
Особливість цієї страви в тому, що ви можете використовувати абсолютно будь-які овочі, які виявляться у вас під рукою. Невід'ємними інгредієнтами вважається м'ясо, бульйон, омлет і локшина, а далі все залежить від ваших смакових уподобань. Традиційно суп "кукси" подають холодним. Він чудово втаязикє спрагу. Але в холодну пору року бульйон можна і підігріти.
- Яловичина - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Порей - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Перець чилі - За смаком
- Селера - 1-2 штук
- Капуста - 0.5 штуки
- Імбир - За смаком
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком (петрушка, Braai, цибуля)
- Локшина - 2 штуки
- Соєвий соус - 1 За смаком
- Рисовий оцет - 1 За смаком
- Кунжутну олію - 1 За смаком
- Яйце - 2-3 штук
- Спеції - 1 За смаком(koriandr, перець, Зіра і TD)
4. Для приготування омлету збийте яйця з додаванням зелені і соєвого соусу.