Рецепт Судак по-польськи фото

Судак по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Цей класичний рецепт судака по-польськи сподобається всім любителям ніжною а ароматної рибки, - ми будемо її гасити у вершковому соусі, так що блюдо вийде по вищому розряду, гості оцінять!

Опис приготування:

Особисто мені цей рецепт приготування судака по-польськи подобається своєю незвичністю, - адже завдяки яєчно-вершковому соусу смакові відтінки відразу ж змінюються, і я вам гарантую, - такого ви ще не пробували! Давайте ж дізнаємося, як приготувати судака по-польськи:

1. В окремій каструлі відразу ж ставимо відварюватися яйця, як на салат.

2. Паралельно ставимо на вогонь каструльку з водою (приблизно літр), куди додамо очищений цибулю з морквою, перець горошком, лаврушку, і дрібку-другу солі. Варимо приблизно 20 хвилин.

3. Тим часом підготуємо філе судака, і викладаємо його в глибоку сковороду. Заливаємо відваром з каструльки, я тону 10 хвилин на середньому вогні.

4. Тепер займемося соусом, - розтоплюємо вершкове масло, а відварені яйця подрібнюємо в кашку, або нарізаємо півкільцями. Змішуємо, проварюємо кілька хвилин, і додаємо спеції, зелень, сіль, перець, - чого вашій душі завгодно! Я, наприклад, люблю ще додавати скибочки лимона в соус.

5. Філе дістаємо з відвару, поливаємо свіжим соусом - і можна подавати!

Вид, цей простий рецепт судака по-польськи насправді дуже простий і універсальний, - впораються навіть новачки на кухні! До того ж, таке ніжне блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте!


  • Судак - 700 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
Особисто мені цей рецепт приготування судака по-польськи подобається своєю незвичністю, - адже завдяки яєчно-вершковому соусу смакові відтінки відразу ж змінюються, і я вам гарантую, - такого ви ще не пробували! Давайте ж дізнаємося, як приготувати судака по-польськи:

1. В окремій каструлі відразу ж ставимо відварюватися яйця, як на салат.

2. Паралельно ставимо на вогонь каструльку з водою (приблизно літр), куди додамо очищений цибулю з морквою, перець горошком, лаврушку, і дрібку-другу солі. Варимо приблизно 20 хвилин.

3. Тим часом підготуємо філе судака, і викладаємо його в глибоку сковороду. Заливаємо відваром з каструльки, я тону 10 хвилин на середньому вогні.

4. Тепер займемося соусом, - розтоплюємо вершкове масло, а відварені яйця подрібнюємо в кашку, або нарізаємо півкільцями. Змішуємо, проварюємо кілька хвилин, і додаємо спеції, зелень, сіль, перець, - чого вашій душі завгодно! Я, наприклад, люблю ще додавати скибочки лимона в соус.

5. Філе дістаємо з відвару, поливаємо свіжим соусом - і можна подавати!

Вид, цей простий рецепт судака по-польськи насправді дуже простий і універсальний, - впораються навіть новачки на кухні! До того ж, таке ніжне блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте!

Схожі рецепти