Стручкова квасоля на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і корисне блюдо. Можна подати самостійно або як гарнір до рибних або м'ясних гарячих страв.
Якщо у вас готовий мангал, то приготувати стручкову квасолю на грилі не складе ніяких труднощів. Мінімум зусиль і простий, швидкий, а найголовніше корисний гарнір готовий. Якщо любите овочі, в сезон шашликів неодмінно спробуйте!
- Фасоль стручковая - 400 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Цедра лимонна - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Стручкову квасолю змішайте з пропущеним через прес часником, маслом, сіллю за смаком і меленим перцем.
Відріжте великий шматок фольги, згорніть навпіл, в центр викладіть квасоля, загорніть фольгу мішком.
Покладіть пакет з квасолею на решітку гриль і готуйте до бажаного ступеня готовності. Я готую близько 6-7 хвилин до хрустяще-м'якого стану.
Перекладіть готову квасолю на тарілку, збризніть її соком лимона і посипте лимонною цедрою. Подавати можна відразу ж, але як на мене, так така квасоля смачніше навіть якщо настоїться. Смачного!