Спагеті з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете смачну м'ясну пасту? тоді дивіться, як приготувати спагетті з сосискою. Часу буде потрібно трохи більше, ніж на прості відварені макарони з сосисками, але результат вас порадує.
Якщо у вас немає форми для запікання з кришкою, то можете використовувати фольгу, щоб покрити форму.
Зі спецій, крім солі і перцю, в це блюдо добре підходить суміш з сухих італійських трав. Якщо у вас є шматочок сиру "чеддер", то використовуйте його.
- Спагеті - 400 грам
- Сосиски - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Печериці - За смаком
- Базилік свіжий - 1 пучок
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
- Консервовані томати - 1 штука (банку)
1
Сосиски поріжте кружечками, цибуля і часник подрібніть і обсмажте разом з сосисками на маслі до прозорого кольору цибулі.
2
Якщо використовуєте печериці, поріжте їх пластинками, додайте трохи солі і перцю в сковороду, покладіть гриби і тушкуйте хвилини 4.
3
Додайте консервовані томати, порізаний базилік і чашку води. Окремо відваріть макарони.
4
Надішліть макарони в соус і добре перемішайте.
5
У форму для запікання викладіть частина пасти, натріть трохи сиру. Потім викладіть другу частину пасти і знову присипте сиром.
6
Духовку нагрейте до 180 градусів, закрийте форму кришкою і запікайте хвилин 20. Потім відкрийте кришку і запікайте ще хвилин 5. Подавайте блюдо гарячим.