Рецепт Спагеті з сосискою фото

Спагеті з сосискою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони , Сосиски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Хочете смачну м'ясну пасту? тоді дивіться, як приготувати спагетті з сосискою. Часу буде потрібно трохи більше, ніж на прості відварені макарони з сосисками, але результат вас порадує.

Опис приготування:

Якщо у вас немає форми для запікання з кришкою, то можете використовувати фольгу, щоб покрити форму.

Зі спецій, крім солі і перцю, в це блюдо добре підходить суміш з сухих італійських трав. Якщо у вас є шматочок сиру"Чеддер" , то використовуйте його.

  • Спагеті - 400 грам
  • Сосиски - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Печериці - За смаком
  • Базилік свіжий - 1 пучок
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
  • Консервовані томати - 1 штука (банку)
1
Сосиски поріжте кружечками, цибуля і часник подрібніть і обсмажте разом з сосисками на маслі до прозорого кольору цибулі.
2
Якщо використовуєте печериці, поріжте їх пластинками, додайте трохи солі і перцю в сковороду, покладіть гриби і тушкуйте хвилини 4.
3
Додайте консервовані томати, порізаний базилік і чашку води. Окремо відваріть макарони.
4
Надішліть макарони в соус і добре перемішайте.
5
У форму для запікання викладіть частина пасти, натріть трохи сиру. Потім викладіть другу частину пасти і знову присипте сиром.
6
Духовку нагрейте до 180 градусів, закрийте форму кришкою і запікайте хвилин 20. Потім відкрийте кришку і запікайте ще хвилин 5. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти