Рецепт Спагеті в вершковому соусі фото

Спагеті в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Італійська кухня давно підкорила наші терени. Лише деякі з них, хто не любить спагеті з різними соусами. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати спагетті в вершковому соусі без праці.

Опис приготування:

Такі спагетті відмінно урізноманітнюють повсякденний обід або вечерю. Вони обов'язково сподобаються вашій родині і не залишать байдужими навіть дітей або примхливого чоловіка. Якщо дебютіруете в приготуванні пасти, то цього рецепт відмінно підійде для цього. Якщо хочете зробити це блюдо більш ситним, то можете додати в соус печериці та, наприклад, куриную грудку. Експериментуйте і нічого не бійтеся!

  • Вершки 33% - 1 Склянка
  • Часник - 1 зубчик
  • Пармезан - 1, 5 склянки
  • Спагеті - 250 грам
1
У підсоленій воді відваріть спагетті. Тим часом розтопіть масло в сотейнику, додайте вершки і тушкуйте на середньому вогні 5 хвилин.
2
Додайте подрібнений часник і тертий сир, швидко перемішуйте соус і доведіть до однорідності.
3
Поки готується соус, відваріть спагетті до стану"Al dente" , НЕ промиваючи злийте воду.
4
У сотейник до соусу додайте відварені спагетті і акуратно перемішайте.
5
Петрушку подрібніть і посипте зверху спагетті.
6
Смачного!

Схожі рецепти