Спагеті в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня давно підкорила наші терени. Лише деякі з них, хто не любить спагеті з різними соусами. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати спагетті в вершковому соусі без праці.
Такі спагетті відмінно урізноманітнюють повсякденний обід або вечерю. Вони обов'язково сподобаються вашій родині і не залишать байдужими навіть дітей або примхливого чоловіка. Якщо дебютіруете в приготуванні пасти, то цього рецепт відмінно підійде для цього. Якщо хочете зробити це блюдо більш ситним, то можете додати в соус печериці та, наприклад, куриную грудку. Експериментуйте і нічого не бійтеся!
- Вершки 33% - 1 Склянка
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан - 1, 5 склянки
- Спагеті - 250 грам
1
У підсоленій воді відваріть спагетті. Тим часом розтопіть масло в сотейнику, додайте вершки і тушкуйте на середньому вогні 5 хвилин.
2
Додайте подрібнений часник і тертий сир, швидко перемішуйте соус і доведіть до однорідності.
3
Поки готується соус, відваріть спагетті до стану"Al dente", НЕ промиваючи злийте воду.
4
У сотейник до соусу додайте відварені спагетті і акуратно перемішайте.
5
Петрушку подрібніть і посипте зверху спагетті.
6
Смачного!