Спагеті Alliot масло
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті Аліо оліо в перекладі з італійської означає - спагетті з часником і маслом. Найпростіше блюдо італійської кухні, рецептом якого я сьогодні з вами поділюся.
Спагеті Alliot масло (в оригіналі - Спагеті Aglio й попурі) є традиційним, класичним італійським блюдом, придуманим в регіоні Абруццо. Сьогодні, втім, це блюдо подають в будь-якій точці чобітка. Рецепт спагеті Аліо оліо один і той же всюди (що для Італії рідкість, там в кожному селі кожне блюдо готують якось по-своєму), є тільки єдина відмінність - деякі додають гострий перець чилі, деякі не додають. Крім того, часто в це блюдо додають ще й тертий сир, хоча за оригінальним рецептом його там бути не повинно.
Така паста Аліо оліо зазвичай подається як перша страва. У нашому меню ця страва може зайняти місце гарніру.
Удачі в приготуванні!
- Спагеті - 200 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - 1 штука (по бажанню)