Соус з тофу
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт універсального соусу з тофу. Його можна використовувати для заправки салатів, мазати на хліб і запікати з ним овочі. Легкий, високобілковий, смачний. Готується просто і швидко, беріть на замітку!
Докладніше, як приготувати соус з тофу, я напишу в покроковому описі. Тофу для цього рецепта вибирайте м'який, або додайте більше води під час подрібнення. Густоту соусу вибирайте на свій смак. Замість зелені можна додати дрібно порубаний огірок і червону цибулю.
- Тофу - 130 грам
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком (кріп, Зелена цибуля)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Зелень дрібно порубати ножем.
Всі інші інгредієнти подрібніть блендером до однорідної консистенції.
Додайте зелень в соус, перемішайте.
Соус з тофу готовий, смачного!