Соус з куркою для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
З курочки можна приготувати обладнаний соус до макаронів. Це зовсім нескладно і досить швидко. Цей соус змусить вас подивитися на макарони по-новому. І це не жарт!
Соус для спагетті з куркою і томатною пастою готується на сковороді. Всі інгредієнти треба обсмажити, потім додати спецій, води і згасити. Пасту варимо окремо, потім все змішуємо і подаємо. Насолоджуйтесь! До речі його можна використовувати не тільки зі спагеті, але і з іншими видами макаронних виробів. Смачного!
- Куряче філе - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сир тертий - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Зелень петрушки - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Філе промийте і поріжте невеликими смужками.
Цибуля поріжте півкільцями, часник подрібніть.
Розігрійте на сковороді трохи рослинного і шматочок вершкового масла. Додайте цибулю і часник.
До злегка обсмаженою часнику і цибулі додайте курятину.
Все разом обсмажуйте хвилини три. Потім додайте томатну пасту і перемішайте.
Потім влийте півсклянки води, додайте сіль і спеції за смаком і знову перемішайте.
Протушкувати суміш на слабкому вогні хвилин 5-7.
Викладіть соус на відварені спагетті, зверху посипте зеленню петрушки і тертим сиром.
Викладіть соус на відварені спагетті, зверху посипте зеленню петрушки і тертим сиром.