Соус «ранчо»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати соус "ранч" - легкий соус, який підходить до величезної кількості страв. Дотримуйтесь простим рецептом. Цей соус можна вживати як самостійну закуску з овочами.
Даний соус може бути використаний як заправка для будь-яких овочевих салатів. Також він відмінно підходить до запеченого або смаженого м'яса і птиці в якості підливи.
За рахунок того, що молочні продукти і кальцій, що входить в них, допомагають організму засвоювати вітаміни, ви отримуєте величезну користь, вживаючи цей соус.
- Грецький йогурт - 200 грам
- Молоко свіже - 100 мілілітрів
- Білий укскус - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик (великий)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Для початку необхідно підготувати зелень. Добре вимийте петрушку і кріп і просушіть їх природним способом або паперовим рушником. Потім дрібно нарубати зелень. Зелень - основний інгредієнт соусу, тому вона повинна бути свіжою і соковитою.
Тепер змішайте все рідкі інгредієнти. До грецького йогурту додайте свежеее молоко. Туди ж вилийте пів чайної ложки укскуса і все добре перемішайте до отримання однорідної маси.
Тепер прийшов час змішати зелень з молочно-йогуртную заправкою. У ємність, де знаходиться заправка, акуратно викладіть зелень. Очистіть зубчик часнику і дрібно його порізати або пропустіть через прес, додайте часник в соус. За смаком додайте сіль і чорний перець.
Як тільки соус готовий, його можна подавати. Викладіть кілька столових ложок соусу в невелику піалу. Поріжте овочі на свій смак: морква, солодкий перець, селера та інші. Розкладіть овочі на блюді і туди ж поставте соус.