Рецепт Курка в стилі «Ранчо» фото

Курка в стилі «Ранчо»
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Це середньостатистичний обід або вечерю більшості європейців. Це просте блюдо, яке можна приготувати за 15-20 хвилин, для нього не потрібно багато інгредієнтів і умінь.

Опис приготування:

Курячі філешку в стилі"Ранчо" можна приготувати на природі, так вийде навіть цікавіше. Ви не повірите, але приготована таким чином курочка припаде до смаку навіть дітлахам, незважаючи на гірчицю в складі маринаду. Це неймовірно смачна страва, яке точно поповнить вашу скарбничку з рецептами. Я дуже люблю цей рецепт і від щирого серця раджу спробувати приготувати курку в стилі"Ранчо" і вам!

  • Куряче філе - 6 штук
  • Гірчичний - 1/2 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Сік лимона - 1/2 штуки
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Бекон - 500 грам
  • Твердий сир - 300 грам
курка в стилі
1. У ємності змішайте гірчицю, мідь, сік половинки лимона, Сіль і перець. Збийте вечіком до отримання однорідної і гладкою текстури.
курка в стилі
2. Куряче філе зачистити від жилок, промийте і відбийте молотком.
курка в стилі
3. Після занурте курячі філешку в готовий маринад. Залиште курку маринуватися під плівкою в холодильнику мінімум на 1 час, а найкраще на 2-3 годину, тоді філе вийде м'яким і ароматним.
курка в стилі
4. Поки маринується філе, витопите жир з бекону на сковороді, але не пересушити його. Врахуйте, що бекону ще відправлятися в духовку! Після додайте невелику кількість рослинної олії і обсмажте мариновану курку з обох сторін (по 1-2 хвилини на кожну).
курка в стилі
5. Обсмажені філе викладіть на деко, зверху покладіть пару скибочок бекону і присипте тертим сиром. Надсилайте деко в заздалегідь розігріту духовку на 5 хвилин. Як тільки сир розплавиться, діставайте і подавайте до столу!

Схожі рецепти