Курка в стилі «Ранчо»
(покроковий рецепт з фото)
Це середньостатистичний обід або вечерю більшості європейців. Це просте блюдо, яке можна приготувати за 15-20 хвилин, для нього не потрібно багато інгредієнтів і умінь.
Курячі філешку в стилі "ранчо" можна приготувати на природі, так вийде навіть цікавіше. Ви не повірите, але приготована таким чином курочка припаде до смаку навіть дітлахам, незважаючи на гірчицю в складі маринаду. Це неймовірно смачна страва, яке точно поповнить вашу скарбничку з рецептами. Я дуже люблю цей рецепт і від щирого серця раджу спробувати приготувати курку в стилі "ранчо" і вам!
- Куряче філе - 6 штук
- Гірчичний - 1/2 склянки
- Мед - 1/4 склянки
- Сік лимона - 1/2 штуки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Бекон - 500 грам
- Твердий сир - 300 грам
1. У ємності змішайте гірчицю, мідь, сік половинки лимона, Сіль і перець. Збийте вечіком до отримання однорідної і гладкою текстури.
2. Куряче філе зачистити від жилок, промийте і відбийте молотком.
3. Після занурте курячі філешку в готовий маринад. Залиште курку маринуватися під плівкою в холодильнику мінімум на 1 час, а найкраще на 2-3 годину, тоді філе вийде м'яким і ароматним.
4. Поки маринується філе, витопите жир з бекону на сковороді, але не пересушити його. Врахуйте, що бекону ще відправлятися в духовку! Після додайте невелику кількість рослинної олії і обсмажте мариновану курку з обох сторін (по 1-2 хвилини на кожну).
5. Обсмажені філе викладіть на деко, зверху покладіть пару скибочок бекону і присипте тертим сиром. Надсилайте деко в заздалегідь розігріту духовку на 5 хвилин. Як тільки сир розплавиться, діставайте і подавайте до столу!