Рецепт Соус «Ранчо бланко» фото

Соус «Ранчо бланко»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Зелень , Вершкове масло , Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби , До салату
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Це універсальна заправка до м'яса, рибі, картоплі і безлічі різноманітних салатів. Пропоную вам на замітку простий рецепт соусу"Ранчо бланко" .

Опис приготування:

Соус"Ранчо бланко" в домашніх умовах замінить традиційний і використовується багатьма майонез. Його приготування не займе багато часу, а результат вас вразить. Використовуйте різні спеції, щоб вдосконалити його за своїм смаком.

  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
  • Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 1 За смаком
соус
1. З'єднайте розм'якшене вершкове масло з вершками (можна використовувати натуральний йогурт). Додайте вустерский соус, сіль і дрібку кайенского перцю.
соус
2. Все як слід збийте до однорідності. На наступному етапі додайте яблучний оцет. Очистіть і подрібніть часник, наріжте його або пропустіть через прес. Додайте в соус, і продовжуйте перемішувати.
соус
3. Подрібніть вимиту свіжу зелень. Це може бути петрушка, кріп, Зелена цибуля, базилік і навіть пару листочків м'яти, наприклад. Додайте в соус.
соус
4. Перемішайте все як слід - і спробуйте. При необхідності соус"Ранчо бланко" в домашніх умовах можна доповнити соком лимона, чорним перцем або іншими інгредієнтами за смаком.
соус
5. Перекладіть готовий соус в чисту і суху баночку з щільно закривається кришкою і відправте в холодильник. Нехай він охолоне приблизно 1 годину перед подачею до столу. Зберігати його також можна в холодильнику, використовуючи в разі потреби.

Схожі рецепти