Сосиски в клярі «осьминожки»
(покроковий рецепт з фото)
Ці чарівні осьминожки - чудова ідея оформлення будь-якого святкового столу. Виглядають вони чудово, відмінно виконують роль закуски і завжди викликають інтерес у гостей.
Готувати таку закуску неймовірно просто, швидко і цікаво. На все приготування піде близько 15 хвилин. Вони виходять апетитні на вигляд, дуже смачні і виглядають на столі гідно. До того ж, вони підходять абсолютно до всього і добре виконують роль самостійного блюда. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати сосиски в клярі "осьминожки" . Спробуйте, вам точно сподобається!
- Сосиски - 4 штуки
- Заголовок для палітурки - 30 грам
- Пшеничне борошно - 30 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кетчуп - 40 грам
- Масло рослинне - 300 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Підготуйте кляр для осьминожек. Вбийте яйце, додайте кетчуп, борошно пшеничне, борошно кукурудзяне, розпушувач, щіпку солі.
Добре перемішайте.
Кожну сосиску розріжте навпіл. Кожну половинку розріжте на 8 частин, але не до кінця.
У невелику каструлю з товстим дном налийте олію, поставте на вогонь, добре розігрійте.
Кожну сосиску занурте в кляр не розрізаний кінцем.
Опустіть сосиску в розігріте масло. Будьте обережні, може масло бризкати і уважні - готується дуже швидко.
Посмажені сосиски викладайте на серветку.
Прикрасьте Осьминожек. Очі і рот можна зробити з маслинки. Подавайте на листочках салату.