Сосиски під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Це бюджетний варіант, як смачно і швидко, недорого нагодувати сім'ю. На гарнір до таких сосисок під соусом можна зварити макарони або картопляне пюре, кашу. Дивіться, як приготувати сосиски!
Такі сосиски під соусом ми називали в студентські роки гуляшем. Адже на м'ясо грошей студентам завжди не вистачає, а такий варіант цілком підійде для каш або макаронів. Знати такі рецепти корисно, адже страва готується неймовірно швидко і просто!
- Сосиски - 5-6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець чорний мелений - За смаком
- Томатний сік - 1 Склянка
- Борошно - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок

Підготуйте продукти. Очистіть і вимийте овочі, з сосисок зніміть оболонки.

Поріжте тонкими кружечками морква, а цибуля - півкільцями.

Надішліть овочі на сковорідку з рослинним маслом, обсмажте їх до готовності.

Тепер поріжте сосиски кружечками, нарізуйте їх не дуже тонко.

Коли цибуля та морква будуть готові, влийте томатний сік з борошном, додайте сіль і спеції, лавровий лист і сосиски. Протушкувати 2-3 хвилини все разом, а після вимикайте вогонь.

Сосиски під соусом готові!