Рецепт Солянка фото

Солянка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Огірок , Оливки , Ковбаса , Варена ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка вважається улюбленою стравою багатьох, і готують її різними способами. Звичайні інгредієнти - це ковбаса (копчена і варена), солоні огірки, оливки, картопля, зелень, лимони. Заправка - сметана.


Опис приготування:

Всього 40 хвилин - і на вашому столі ситне і смачне першу страву. Солянка готується різними способами, і цей - найшвидший. Ковбасу можна брати декількох видів. В даному випадку це копчена і варена. Ще можна брати сосиски, сардельки різних сортів, мисливські ковбаски і т. d. Перед подачею не забудьте покласти в тарілку часточку лимона і сметану.

  • Варена ковбаса - 300 грам
  • Копчена ковбаса - 100 грам
  • Мариновані огірки - 3-5 штук
  • Оливки - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-3 штук
  • Картопля - 3-5 штук
  • Томатна паста - 100 грам
  • Лимон - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
солянка - фото крок 1
1. Інгредієнти для солянки можна не смажити, можна готувати її на копчених свинячих ребрах, а можна обсмажувати, як в цьому рецепті. Солянка готується різними способами, і цей -
Найпростіший.
солянка - фото крок 2
2. Відразу нарізаємо картоплю кубиками і заливаємо холодною водою. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Солимо і приправляємо за смаком.
солянка - фото крок 3
3. Нарізаємо цибулю дрібними кубиками.
солянка - фото крок 4
4. На сковороду відправляємо нарізану ковбасу і цибулю. Додаємо трохи рослинного масла і починаємо смажити.
солянка - фото крок 5
5. Нарізаємо солоні огірки і додаємо до ковбаси. Смажимо при постійному помішуванні.
солянка - фото крок 6
6. Додаємо трохи томатної пасти і добре все перемішуємо. Можна додати пару столових ложок овочевого бульйону.
солянка - фото крок 7
7. Смажимо близько 5 хвилин при постійному помішуванні.
солянка - фото крок 8
8. Коли картопля провариться після запікання близько 10 хвилин, відправляємо до нього нашу піджарку з ковбаси і огірків. Додаємо сіль і спеції за смаком.
солянка - фото крок 9
9. Ковбаса вариться недовго (хвилин 5), і в кінці можна додати нарізані оливки.
солянка - фото крок 10
10. Можна в кінці додати ще трохи солоних огірків.
солянка - фото крок 11
11. Накриваємо кришкою і Томім ще хвилин 10. Зелень можна додати за смаком. Солянка за цим рецептом готується без бульйону, а значить, дуже швидко.
солянка - фото крок 12
12. Коли все звариться, дайте супу трохи постояти, щоб як слід настоявся. Перед подачею безпосередньо в тарілку додайте часточку лимона.
солянка - фото крок 13
13. Додайте трохи сметани, так буде смачніше!

Схожі рецепти