Солянка з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте хороший і простий рецепт для сьогоднішнього вечері, що ж, ситна і неймовірно смачна солянка з яловичини відмінно підходить на цю роль, з таким блюдом ви точно нагодуйте всіх своїх домочадців.
Блюдо це досить старе, добре всім знайоме і всіма улюблене, а оскільки єдино вірного рецепта його приготування немає, кожен робить солянку своїм особливим способом. А для мене найсмачніший варіант той, який готувала мені ще в дитинстві моя мама, їм я з вами і поділюся і розповім, як зробити солянку з яловичини. Вона у мене хоч і виходить трохи гущі, ніж це прийнято, але все ж смак у такий солянки просто дивовижний, до речі, ви можете додати в неї трохи більше огірків, тоді вона буде трохи кисліше. Власне кажучи, кількість інгредієнтів тут це справа вашого смаку, тому беремо рецепт на озброєння і з задоволенням готуємо солянку з яловичини в домашніх умовах.
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 5-6 штук(4 - для обсмажування, 1 - додаємо в кінці)
- Огірок солоний - 1, 5-2 штуки (або солоні зелені помідори)
- Часник - 2 зубчики
- Паста томатна - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень свіжа - 70-80 грам(Braai, петрушка, кріп)
- Коріандр мелений - 5 Щепоток
- Хміль-сунелі - 3 щіпки
- Перець червоний мелений - 2 щіпки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком