Рецепт Солянка з яловичини фото

Солянка з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Супи , Гарячі страви , Солянка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шукайте хороший і простий рецепт для сьогоднішнього вечері, що ж, ситна і неймовірно смачна солянка з яловичини відмінно підходить на цю роль, з таким блюдом ви точно нагодуйте всіх своїх домочадців.

Опис приготування:

Блюдо це досить старе, добре всім знайоме і всіма улюблене, а оскільки єдино вірного рецепта його приготування немає, кожен робить солянку своїм особливим способом. А для мене найсмачніший варіант той, який готувала мені ще в дитинстві моя мама, їм я з вами і поділюся і розповім, як зробити солянку з яловичини. Вона у мене хоч і виходить трохи гущі, ніж це прийнято, але все ж смак у такий солянки просто дивовижний, до речі, ви можете додати в неї трохи більше огірків, тоді вона буде трохи кисліше. Власне кажучи, кількість інгредієнтів тут це справа вашого смаку, тому беремо рецепт на озброєння і з задоволенням готуємо солянку з яловичини в домашніх умовах.

  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 5-6 штук(4 - для обсмажування, 1 - додаємо в кінці)
  • Огірок солоний - 1, 5-2 штуки (або солоні зелені помідори)
  • Часник - 2 зубчики
  • Паста томатна - 3-4 Ст. Ложок
  • Зелень свіжа - 70-80 грам(Braai, петрушка, кріп)
  • Коріандр мелений - 5 Щепоток
  • Хміль-сунелі - 3 щіпки
  • Перець червоний мелений - 2 щіпки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
солянка з яловичини - фото крок 1
Отже, промиваємо м'ясо під проточною водою, витираємо його рушником і нарізаємо на прямокутні шматочки (6-7 см довжиною). Відварюємо яловичину протягом 1-1, 5 годин, поки м'ясо не стане м'яким.
солянка з яловичини - фото крок 2
Поки яловичина вариться, ми чистимо цибулю і нарізаємо його півкільцями.
солянка з яловичини - фото крок 3
Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до м'якості, потім додаємо до нього томатну пасту, тушкуємо все ще хвилин 5.
солянка з яловичини - фото крок 4
Потім викладаємо відварене м'ясо до решти інгредієнтів.
солянка з яловичини - фото крок 5
Додаємо до м'яса терті огірки і заливаємо все водою так, щоб рідина повністю накривала все інгредієнти. Тушкуємо яловичину на повільному вогні протягом 30 хвилин.
солянка з яловичини - фото крок 6
А самі тим часом подрібнюємо свіжу зелень і часник, нарізаємо одну цибулину четвертькольцами.
солянка з яловичини - фото крок 7
Для 5-7 хвилин до готовності страви викладаємо в солянку зелень, часник і цибулю, додаємо спеції і сіль за смаком.
солянка з яловичини - фото крок 8
Блюдо виходить наваристий, густе і неймовірно смачне - даний смакота. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти