Солянка з ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Коли я варю супи, часто імпровізую. Тому приходжу до різних варіантів одних і тих же страв. Плюс часто орієнтуюся на ті продукти, які є на кухні в даний момент. Дивіться рецепт солянки.
На цей раз розповім вам, як приготувати солянку з ковбаси. Ковбаса легко замінила справжнє м'ясо. Тим більше, що не довелося довго варити бульйон. Досить швидке і ситне блюдо. Готувала його перший раз, але точно запишу його в список улюблених на кожен день. Спробуйте обов'язково!
- Варена ковбаса - 150 грам
- Картопля - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Солоний огірок - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Оливки без кісточок - 10 штук
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2-2, 5 L
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Поставте його варитися в підсоленій воді на 15 хвилин.
В олії обсмажте нашатковану цибулю протягом 5 хвилин. Потім до нього додайте нарізану кубиком ковбасу. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
Огірки наріжте невеликими кубиками. Оливки - кільцями.
Коли картопля буде готовий, додайте в суп засмажку, оливки, огірок, перець, лавровий лист і пасту. Доведіть солянку до кипіння. У кожну порцію покладіть часточки лимона. Смачного!