Рецепт Солянка з ковбаси фото

Солянка з ковбаси
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Огірок , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Солянка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Коли я варю супи, часто імпровізую. Тому приходжу до різних варіантів одних і тих же страв. Плюс часто орієнтуюся на ті продукти, які є на кухні в даний момент. Дивіться рецепт солянки.

Опис приготування:

На цей раз розповім вам, як приготувати солянку з ковбаси. Ковбаса легко замінила справжнє м'ясо. Тим більше, що не довелося довго варити бульйон. Досить швидке і ситне блюдо. Готувала його перший раз, але точно запишу його в список улюблених на кожен день. Спробуйте обов'язково!

  • Варена ковбаса - 150 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Солоний огірок - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Оливки без кісточок - 10 штук
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 2-2, 5 L
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
солянка з ковбаси - фото крок 1
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Поставте його варитися в підсоленій воді на 15 хвилин.
солянка з ковбаси - фото крок 2
В олії обсмажте нашатковану цибулю протягом 5 хвилин. Потім до нього додайте нарізану кубиком ковбасу. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
солянка з ковбаси - фото крок 3
Огірки наріжте невеликими кубиками. Оливки - кільцями.
солянка з ковбаси - фото крок 4
Коли картопля буде готовий, додайте в суп засмажку, оливки, огірок, перець, лавровий лист і пасту. Доведіть солянку до кипіння. У кожну порцію покладіть часточки лимона. Смачного!

Схожі рецепти