Рецепт Солянка з кабачків фото

Солянка з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Яловичина, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Для діабетиків
На обід
Супи

Ділюся оригінальним і смачним рецептом приготування солянки з кабачків! Це перша страва вам сподобається: воно хоч і мутнувате на вигляд, але дуже ароматне і насичене за смаком. Рекомендую!

Рецепт приготування солянки з кабачків у мене вийшов майже щось східним. Цей рецепт я знайшла в корейської кухні. Зрозуміло, що там це блюдо солянкою не кликали, але як на мене, вийшло дуже схоже! Спробуйте, це цікаве і дуже багате поєднання смаків. Гурмани оцінять!

  • Яловичина - 200 грам
  • Сир Тофу - 180 грам
  • Креветки - 50 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Норі - 20 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вода - 3 склянки
  • Кабачок - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Соєвий соус - 0.5 склянки
  • Перець чилі - 0.5 штуки (якщо не любите гостренького - замініть болгарським перцем)
солянка з кабачків - фото крок 1
1. На вогонь ставимо воду і відварити в ній креветки. Все робимо, як для бульйону - знімаємо піну, додаємо лавровий лист і перець і т.Д. Усе, як ви звикли робити зі звичайними супами. Яловичину ж замарінуем в соєвому соусі з цибулею і часником на півгодини, обсмажити, а потім теж додамо в бульйон і доведемо до кипіння ще раз.
солянка з кабачків - фото крок 2
2. Кабачок ріжемо четвертинками. Приблизно такими ж товстими шматочками нарізаємо і тофу. Додамо в суп, коли він закипить. Зменшуємо вогонь. Додамо спеції.
солянка з кабачків - фото крок 3
3. В останню чергу додаються норі і перець чилі. Перемішуємо суп акуратно, так як тофу швидко розварюється. Знімаємо з вогню і даємо супу настоятися.
солянка з кабачків - фото крок 4
4. Ось такий гарний суп виходить, коли каламутний осад осяде! Смачного!

Схожі рецепти