Солянка з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся оригінальним і смачним рецептом приготування солянки з кабачків! Це перша страва вам сподобається: воно хоч і мутнувате на вигляд, але дуже ароматне і насичене за смаком. Рекомендую!
Рецепт приготування солянки з кабачків у мене вийшов майже щось східним. Цей рецепт я знайшла в корейської кухні. Зрозуміло, що там це блюдо солянкою не кликали, але як на мене, вийшло дуже схоже! Спробуйте, це цікаве і дуже багате поєднання смаків. Гурмани оцінять!
- Яловичина - 200 грам
- Сир Тофу - 180 грам
- Креветки - 50 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Норі - 20 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 3 склянки
- Кабачок - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Соєвий соус - 0.5 склянки
- Перець чилі - 0.5 штуки (якщо не любите гостренького - замініть болгарським перцем)
1. На вогонь ставимо воду і відварити в ній креветки. Все робимо, як для бульйону - знімаємо піну, додаємо лавровий лист і перець і т.Д. Усе, як ви звикли робити зі звичайними супами. Яловичину ж замарінуем в соєвому соусі з цибулею і часником на півгодини, обсмажити, а потім теж додамо в бульйон і доведемо до кипіння ще раз.
2. Кабачок ріжемо четвертинками. Приблизно такими ж товстими шматочками нарізаємо і тофу. Додамо в суп, коли він закипить. Зменшуємо вогонь. Додамо спеції.
3. В останню чергу додаються норі і перець чилі. Перемішуємо суп акуратно, так як тофу швидко розварюється. Знімаємо з вогню і даємо супу настоятися.
4. Ось такий гарний суп виходить, коли каламутний осад осяде! Смачного!