Сніданок «проковтни язика» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Дуже легка в приготуванні і дуже смачна закуска! Зберігається в холодильнику не більше доби. Подавайте з будь-якою свіжою зеленню. Отже, Давайте подивимося, як приготувати закуску "проковтни язик"!
Не поспішайте солити закуску, спочатку з'єднайте всі інгредієнти, заправте сметаною, спробуйте. У мене рибка була добре солона, тому сіль зовсім не знадобилася. Зберігайте закуску в скляній банці під кришкою не більше доби. Все просто і смачно, пробуйте! 
- Копчена скумбрія - 250 грам
 - Яйце варене - 2 штуки
 - Печериці - 200 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Крем - 2 Ст. Ложки
 - Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
 - Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок (для смаження грибів)
 

1. Підготуйте продукти. Відваріть яйця, остудіть і очистіть.

2. Очистіть цибулю і часник, поріжте тонко. Гриби вимийте і поріжте крупно. Обсмажте овочі з грибами на рослинній олії до готовності.

3. З риби видаліть кістки, зніміть шкіру. Філе поріжте кубиками. Яйця порубати кубиками.

4. З'єднайте всі інгредієнти закуски, додайте сметану і перець чорний. Солити за смаком, але я не додавала солі зовсім. Перемішайте. Додайте улюблену зелень. Сніданок готовий! 

5. Пригощайтеся!