Сніданок «проковтни язика»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легка в приготуванні і дуже смачна закуска! Зберігається в холодильнику не більше доби. Подавайте з будь-якою свіжою зеленню. Отже, Давайте подивимося, як приготувати закуску "проковтни язик"!
Не поспішайте солити закуску, спочатку з'єднайте всі інгредієнти, заправте сметаною, спробуйте. У мене рибка була добре солона, тому сіль зовсім не знадобилася. Зберігайте закуску в скляній банці під кришкою не більше доби. Все просто і смачно, пробуйте!
- Копчена скумбрія - 250 грам
- Яйце варене - 2 штуки
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок (для смаження грибів)
1. Підготуйте продукти. Відваріть яйця, остудіть і очистіть.
2. Очистіть цибулю і часник, поріжте тонко. Гриби вимийте і поріжте крупно. Обсмажте овочі з грибами на рослинній олії до готовності.
3. З риби видаліть кістки, зніміть шкіру. Філе поріжте кубиками. Яйця порубати кубиками.
4. З'єднайте всі інгредієнти закуски, додайте сметану і перець чорний. Солити за смаком, але я не додавала солі зовсім. Перемішайте. Додайте улюблену зелень. Сніданок готовий!
5. Пригощайтеся!