Кляр для морського язика
(покроковий рецепт з фото)
Не завжди ж є м'ясо на обід і вечерю, іноді і рибку хочеться. Та ще б рецепт знайти оригінальний і простий ... Якщо у вас парочка філе білої риби, то візьміть на озброєння цю інструкцію. Запам'ятовуйте!
Запишіть собі, як приготувати кляр для морського язика. Але він не звичайний, а з додаванням маку. Деякі шматочки обволікаються в борошні і стануть світлого кольору, а інші - чорного, за допомогою маку. Таке поєднання надає страві цікавий смаковий відтінок і красивий зовнішній вигляд. Все просто!
- Мак - 100 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Яйце - 1 штука
Підготуйте три тарілки. В одній збийте яйце. У другу всипте борошно, а в третю - мак.
Шматочки риби умочіть спочатку в яйці, а потім в борошні.
Потім половину рибини умочіть в мак.
Кляр для обсмажування готовий!