Рецепт Кляр для морського язика фото

Кляр для морського язика
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Борошно , Яйця
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Не завжди ж є м'ясо на обід і вечерю, іноді і рибку хочеться. Та ще б рецепт знайти оригінальний і простий ... Якщо у вас парочка філе білої риби, то візьміть на озброєння цю інструкцію. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Запишіть собі, як приготувати кляр для морського язика. Але він не звичайний, а з додаванням маку. Деякі шматочки обволікаються в борошні і стануть світлого кольору, а інші - чорного, за допомогою маку. Таке поєднання надає страві цікавий смаковий відтінок і красивий зовнішній вигляд. Все просто!

  • Мак - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
кляр для морського язика - фото крок 1
Підготуйте три тарілки. В одній збийте яйце. У другу всипте борошно, а в третю - мак.
кляр для морського язика - фото крок 2
Шматочки риби умочіть спочатку в яйці, а потім в борошні.
кляр для морського язика - фото крок 3
Потім половину рибини умочіть в мак.
кляр для морського язика - фото крок 4
Кляр для обсмажування готовий!

Схожі рецепти