Рецепт Смажений желтохвостік фото

Смажений желтохвостік
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Желтохвостік або лакедра - це риба сімейства ставридових, яка має соковите і ніжне м'ясо. Ця риба дуже цінується в японській кухні, готувати її можна по-різному, в тому числі і смажити.

Приготувати "желтохвостіка" можна дуже просто і швидко, досить лише слідувати покроковим рекомендаціям до рецептом. Блюдо виходить незвичайне і дуже смачне.

  • Желтохвостік - 380 грам
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 30 мілілітрів
  • Цукровий пісок - 60 грам
  • Соєвий соус - 90 грам
  • Окріп - 2-3 склянок
смажений желтохвостік - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
смажений желтохвостік - фото крок 2
Рибу найкраще підготуйте у вигляді філе, відокремивши голову, кістки і зрізавши плавники.
смажений желтохвостік - фото крок 3
Добре прогрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте рибу до золотистого кольору.
смажений желтохвостік - фото крок 4
Влийте окріп і прокип'ятіть одну хвилину, після воду злийте.
смажений желтохвостік - фото крок 5
Змішайте біле сухе вино, соєвий соус і цукровий пісок.
смажений желтохвостік - фото крок 6
Залийте підготовленим соусом рибу.
смажений желтохвостік - фото крок 7
Обсмажуйте рибу в соусі по 2-3 хвилини з кожного боку.
смажений желтохвостік - фото крок 8
Подавайте смаженого желтохвостіка зі свіжими овочами або з рисом.

Схожі рецепти