Смажений корінь селери з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Досить незвичайне блюдо з азіатським акцентом хочу запропонувати вам спробувати. Поспішаю показати вам, як приготувати смажений корінь селери з ковбасками і пікантним соусом. Подобається ідея? запам'ятовуйте!
Крім двох основних інгредієнтів при приготуванні страви можна використовувати селеру і фенхель для аромату. Ідеальним варіантом також буде додати тайську пасту чилі, але якщо її під рукою немає, можна обійтися гострим томатним соусом. Для любителів експериментів на кухні це те, що потрібно.
- Корінь селери - 1 штука
- Стебло селери - 2-3 штук
- Фенхель - 1 штука
- Ковбаски - 250 грам
- Часник - 8 зубчиків
- Сіль і гострий соус - За смаком
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
1. Очистіть і наріжте корінь селери.
2. Подрібніть стебло селери і фенхель.
3. Невеликими шматочками наріжте ковбаски.
4. Викладіть ковбаски на сковороду і обсмажте пару хвилин. Потім акуратно зніміть і відкладіть на час в сторону.
5. На сковороду додайте стебло селери. Смажте хвилини 3-4 до м'якості.
6. Додайте фенхель, стебло селери, часник і трохи солі. Томіть ще пару хвилин, помішуючи.
7. Поверніть на сковороду ковбаски, додайте соєвий і гострий соус. Перемішайте і вже через хвилину смажений корінь селери з ковбасками готовий.
8. Смачного!