Рецепт Смажений корінь селери з ковбасками фото

Смажений корінь селери з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Селера , Корінь селери
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Досить незвичайне блюдо з азіатським акцентом хочу запропонувати вам спробувати. Поспішаю показати вам, як приготувати смажений корінь селери з ковбасками і пікантним соусом. Подобається ідея? запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Крім двох основних інгредієнтів при приготуванні страви можна використовувати селеру і фенхель для аромату. Ідеальним варіантом також буде додати тайську пасту чилі, але якщо її під рукою немає, можна обійтися гострим томатним соусом. Для любителів експериментів на кухні це те, що потрібно.

  • Корінь селери - 1 штука
  • Стебло селери - 2-3 штук
  • Фенхель - 1 штука
  • Ковбаски - 250 грам
  • Часник - 8 зубчиків
  • Сіль і гострий соус - За смаком
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 1
1. Очистіть і наріжте корінь селери.
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 2
2. Подрібніть стебло селери і фенхель.
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 3
3. Невеликими шматочками наріжте ковбаски.
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 4
4. Викладіть ковбаски на сковороду і обсмажте пару хвилин. Потім акуратно зніміть і відкладіть на час в сторону.
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 5
5. На сковороду додайте стебло селери. Смажте хвилини 3-4 до м'якості.
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 6
6. Додайте фенхель, стебло селери, часник і трохи солі. Томіть ще пару хвилин, помішуючи.
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 7
7. Поверніть на сковороду ковбаски, додайте соєвий і гострий соус. Перемішайте і вже через хвилину смажений корінь селери з ковбасками готовий.
смажений корінь селери з ковбасками - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти