Смажена картопля з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, цей рецепт приготування смаженої картоплі з капустою - прямо з Німеччини. Там у цієї страви навіть є своя назва! Готують на беконі, а гасять з жирними ковбасками. Дуже смачно і ситно!
Цей рецепт приготування смаженої картоплі з капустою припаде до душі всім тим, хто любить м'яку, розсипчасту картоплю і ніжну тушковану капустку. А ще смачніше виходить, коли все це справа приправлено копченостями! Спробуйте, смачно!
- Бекон - 100 грам
- Капуста - 1 штука(1 невеликий качан)
- Картопля - 10-12 штук
- Ковбаски баваркісе - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Для початку обсмажити бекон, щоб виділився жирок.
2. Далі додамо порізаний кубиками картоплю, солимо, додамо спеції за смаком. Смажимо до рум'яної скоринки.
3. А тепер викладаємо зверху дрібно нашатковану капусту і ковбаски. Ковбаски обов'язково проткніть в декількох місцях, щоб з них сочився жирок. Зменшимо вогонь, tusim, поки капуста не осяде.
4. Потім ковбаски нарізаємо, обсмажуємо все разом ще трохи. Додамо спеції. І ось нарешті блюдо можна знімати з вогню і подавати до столу!