Рецепт Смажена картопля з капустою фото

Смажена картопля з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Взагалі, цей рецепт приготування смаженої картоплі з капустою - прямо з Німеччини. Там у цієї страви навіть є своя назва! Готують на беконі, а гасять з жирними ковбасками. Дуже смачно і ситно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування смаженої картоплі з капустою припаде до душі всім тим, хто любить м'яку, розсипчасту картоплю і ніжну тушковану капустку. А ще смачніше виходить, коли все це справа приправлено копченостями! Спробуйте, смачно!

  • Бекон - 100 грам
  • Капуста - 1 штука(1 невеликий качан)
  • Картопля - 10-12 штук
  • Ковбаски баваркісе - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
смажена картопля з капустою - фото крок 1
1. Для початку обсмажити бекон, щоб виділився жирок.
смажена картопля з капустою - фото крок 2
2. Далі додамо порізаний кубиками картоплю, солимо, додамо спеції за смаком. Смажимо до рум'яної скоринки.
смажена картопля з капустою - фото крок 3
3. А тепер викладаємо зверху дрібно нашатковану капусту і ковбаски. Ковбаски обов'язково проткніть в декількох місцях, щоб з них сочився жирок. Зменшимо вогонь, tusim, поки капуста не осяде.
смажена картопля з капустою - фото крок 4
4. Потім ковбаски нарізаємо, обсмажуємо все разом ще трохи. Додамо спеції. І ось нарешті блюдо можна знімати з вогню і подавати до столу!

Схожі рецепти