Смачний засолення підчеревина
(покроковий рецепт з фото)
Подчеревок - це свиняче сало з м'ясною прорізом. Смак залежить від того, як засолити подчеревок, адже його можна готувати по-різному: на грилі, в духовці, на пательні. Записуйте відмінний рецепт!
З цього рецепти ви можете маринувати також і сало.
Виходить смачно, ситно, а аромат складно передати словами!
Коли подчеревок постоїть у холодильнику, приберіть серветками зайву вологу з посуду. Зберігається він довго, можна нарізати на частини і прибрати в морозилку.
Найкраще така закуска йде з червоним борщем
- Подчеревок - 1 кілограм
- Сіль - 70-100 грам
- Перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Кейбер - 1 щіпка
- Душа - 1 щіпка
- Кмин - 1 щіпка
- Часник - 12 зубчиків
- Лавровий лист - 2 штуки
1. Змішайте всі спеції і трави, видавіть в них 4 зубчики часнику.
2. Додайте всю сіль, дуже ретельно перемішайте.
3. 8-10 зубчиків часнику наріжте невеликими шматочками, ними потрібно буде нашпигувати подчеревок.
4. Для цього вгорі підчеревина зробіть надрізи ножем і заштовхали туди часник і приправи. У боках м'яса виконайте те ж саме. Після шпіговкі займіться натиранням шматка м'яса спеціями. Добре натріть його з усіх боків.
5. На дно посуду висипте залишки приправ і закладіть подчеревок, щоб він щільно лежав. Закрийте кришкою і залиште на добу при кімнатній температурі, а потім приберіть в холодильник.
6. Через добу після того, як подчеревок маринувався в холодильнику, його вже можна їсти. Можна також потримати його довше, якщо вам здасться м'ясо сируватим. Подчеревок також можна порційно заморожувати, а потім спокійно діставати і подавати до столу.