Рецепт Рулет з підчеревина фото

Рулет з підчеревина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Страви без випічки
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в рукаві

Народний класичний рецепт рулету з підчеревина - для вас! Ця страва знайоме, напевно, всім нашим мамам. За часів, коли м'ясних закусок в такому асортименті не було, вони вміли готувати все самі!

Це простий рецепт рулету з підчеревина, але це зовсім не означає, що страва виходить звичайне! Навіть навпаки, я давно не їла нічого більш соковитого, тому і поділюся рецептом з вами. Подчеревок - м'ясо жирне, але при настільки боргом гасінні зайвий жир кудись дівається, і м'ясо прямо тане в роті, таке ніжне!

  • Свинина - 700 грам (подчеревок)
  • Часник - 1 штука(1 головка)
  • Спеції - За смаком (я додаю хмелі-сунелі і трохи каррі, вони підкреслюють соковитість страви)
  • Лавровий іст - За смаком
рулет з підчеревина - фото крок 1
1. М'ясо розморозимо, розкладемо на столі. Обріжемо і відіб'ємо несильно. Ваша мета - щоб шматок став плоским і прямокутним. Натираємо його спеціями з усіх боків, а зсередини викладаємо часточки часнику.
рулет з підчеревина - фото крок 2
2. Починаємо скручувати м'ясо в тугий рулет. То тут, то там при цьому вкладайте шматочки лаврового листа.
рулет з підчеревина - фото крок 3
3. М'ясо викладаємо в пакет, зав'язуємо краю. При температурі 150 градусів запікаємо півтори години.
рулет з підчеревина - фото крок 4
4. Подаємо м'ясо в гарячому або холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти