Смачна індичка
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами варіантом, як приготувати смачну індичку. Рулетики, фаршировані цукіні і солодким перцем, травами і цедрою апельсина. Навіть не уявляєте, яке буде смачна страва.
Біле м'ясо індички багате білками і залізом, воно не містить жиру і дуже легко засвоюється. Всі страви, приготовані з такого м'яса, легкі і смачні, ідеально підходять не тільки для тих, хто на дієті, але і для всієї родини.
Спробуйте ці рулетики і порадуйте себе, родину і гостей.
- Філе індички - 4 скибочки
- Цукіні або кабачок - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - За смаком
- Шавлія - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Свіжі пряні трави подрібніть. Натріть цедру апельсина і вичавіть сік. Почистіть і вимийте болгарські перці і цукіні. Перці наріжте тонкою довгою соломкою, а цукіні - на тонкі довгі пластини. На грилі або на сковороді гриль обсмажте овочі, потім перекладіть в глибоку тарілку, наливати 1 ст. L. Оливкового масла, посипте щіпкою солі і акуратно перемішайте.
На обробній дошці розкладіть скибочки індички і відбийте молоточком для м'яса, щоб вийшли тонкі пласти, потім їх посоліть і поперчіть. В окремій мисці змішайте подрібнені трави, терту апельсинову цедру і сік з тарілки з овочами-гриль. На відбиті пласти індички покладіть смажені скибочки цукіні і болгарського перцю, зверху додайте пряну суміш.
Загорніть скибочки індички в рулетики і скріпіть зубочистками. У сковороді з антипригарним покриттям нагрійте 1 ст. L. Оливкового масла, покладіть рулетики, полийте соком апельсина, приправити сіллю, накрийте сковороду кришкою і готуйте страву до готовності. При необхідності долийте воду.
Готові рулетики викладіть на обробну дошку, видаліть зубочистки і наріжте рулетики на скибочки. Покладіть по 2 рулетика на порцію, полийте соком, утворився на сковороді, додайте на гарнір овочі-гриль і подавайте блюдо гарячим. Смачного!