Рецепт Скумбрія в фользі на вугіллі фото

Скумбрія в фользі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Цибуля , Лимон , Скумбрія
Роздільне харчування
На природу
Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Весна, літо - час пікніків на природі. Хочете здивувати друзів і рідних новим блюдом? Приготуйте смачну і соковиту скумбрію у фользі. Процес дуже простий, інгредієнтів використовуємо мінімум.

Опис приготування:

Ви зібралися на пікнік? Приготуйте на природі не тільки традиційні шашлики, а ще й рибу у фользі. Запікати краще за все не кістляву рибу - я пропоную скумбрію. Рецепт приготування скумбрії в фользі на вугіллі простий. Ви можете замаринувати рибку і загорнути у фольгу будинку і поки дістанетеся до місця пікніка, риба вже буде готова до запікання. Скумбрія, приготована за цим рецептом виходить ніжною, соковитою, ароматної і дуже смачною. Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
скумбрія в фользі на вугіллі - фото крок 1
Почистимо рибу, видалимо нутрощі, голову і плавники. Ретельно промиємо і обсушити.
скумбрія в фользі на вугіллі - фото крок 2
Посолити, поперчити рибку і всередині і зовні. Потім повапниш гірчицею і залишимо маринуватися мінімум хвилин на 30.
скумбрія в фользі на вугіллі - фото крок 3
Почистимо цибулю і наріжемо кільцями або підлозі кільцями. Лимон теж наріжемо кільцями.
скумбрія в фользі на вугіллі - фото крок 4
Лист фольги змащуємо рослинним маслом і викладаємо на нього рибку. У черево кожної риби вкладаємо цибулю і лимон.
скумбрія в фользі на вугіллі - фото крок 5
Щільно загортаємо рибу в фольгу і відправляємо на решітку на мангал. Жар повинен бути рівномірним і не дуже сильним. Риба смажиться хвилин 25-30. У процесі запікання кілька разів перевертаємо рибу.
скумбрія в фользі на вугіллі - фото крок 6
Найкраще подавати рибу у фользі, в якій вона запікалася.

Схожі рецепти