Скумбрія на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія на вугіллі готується дуже просто. Якщо ви любите рибу, але не хочете возитися з її обробленням, то такий рецепт стане найулюбленішим. Відмінне блюдо для всіх, хто вибрався на пікнік.
Якщо ви хочете знати, як приготувати скумбрію на вугіллі, то просто прочитайте цей рецепт. Це дуже корисне блюдо. У рибі містяться необхідні організму вітаміни і мікроелементи.
- Скумбрія - 2 штуки
- Спеції для риби - 2 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вапно - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Якщо ви використовуєте заморожену скумбрію, то її слід попередньо розморозити. Потім попатраєте рибу, дістаньте з неї зябра. Натріть скумбрію спеціями.
Цибулю очистіть і наріжте кільцями. Лайм вимийте і також наріжте кільцями. Обкласти рибу з усіх боків лаймом (який можна замінити на лимон) і цибулею. Полийте трохи оливковою олією.
Рибу з цибулею і лаймом гарненько замотайте в харчову плівку, покладіть в тарілку і поставте в холодильник маринуватися на пару годин. Якщо є можливість, то краще залишити її в холодильнику на всю ніч.
Коли вугілля будуть готові, розмотайте рибу і викладіть її на решітку для барбекю прямо з кільцями лайма і цибулі. Обсмажуйте рибу з кожного боку по десять хвилин до повної готовності.