Рецепт Скумбрія на вугіллі фото

Скумбрія на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Скумбрія на вугіллі готується дуже просто. Якщо ви любите рибу, але не хочете возитися з її обробленням, то такий рецепт стане найулюбленішим. Відмінне блюдо для всіх, хто вибрався на пікнік.

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати скумбрію на вугіллі, то просто прочитайте цей рецепт. Це дуже корисне блюдо. У рибі містяться необхідні організму вітаміни і мікроелементи.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Спеції для риби - 2 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вапно - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
скумбрія на вугіллі - фото крок 1
Якщо ви використовуєте заморожену скумбрію, то її слід попередньо розморозити. Потім попатраєте рибу, дістаньте з неї зябра. Натріть скумбрію спеціями.
скумбрія на вугіллі - фото крок 2
Цибулю очистіть і наріжте кільцями. Лайм вимийте і також наріжте кільцями. Обкласти рибу з усіх боків лаймом (який можна замінити на лимон) і цибулею. Полийте трохи оливковою олією.
скумбрія на вугіллі - фото крок 3
Рибу з цибулею і лаймом гарненько замотайте в харчову плівку, покладіть в тарілку і поставте в холодильник маринуватися на пару годин. Якщо є можливість, то краще залишити її в холодильнику на всю ніч.
скумбрія на вугіллі - фото крок 4
Коли вугілля будуть готові, розмотайте рибу і викладіть її на решітку для барбекю прямо з кільцями лайма і цибулі. Обсмажуйте рибу з кожного боку по десять хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти