Сьомга з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.
Шукайте щось новеньке на гаряче? Тоді поспішаю розповісти вам дуже цікавий і неймовірно простий рецепт, як приготувати сьомгу з грибами. Незвичайне поєднання, але дуже вдале.
Опис приготування:
Це приголомшливе блюдо підійде як для щоденного, так і для святкового столу. Ніжна, соковита рибка в поєднанні з пікантними печерицями - це обов'язково варто спробувати. До того ж, сьомга з грибами в домашніх умовах дуже просто і швидко готується. Рекомендую вам повторити рецепт, як приготувати сьомгу з грибами, на своїй кухні!
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сьомга - 300 грам
1. Грибочки вимийте, обсушити як слід і наріжте середніми скибочками. На сковороді розтопіть вершкове масло.
2. Викладіть гриби на сковороду, обсмажте їх хвилин 5, періодично помішуючи. Тим часом очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубами, измельчитечасник.
3. Додайте цибулю і часник на сковороду. Посоліть і поперчіть їх трохи, додайте спеції за смаком. Я рекомендую використовувати в рецепті приготування сьомги з грибами трохи чебрецю.
4. Через 2-3 хвилини влийте на сковороду червоне сухе вино. Акуратно все перемішайте і залиште на середньому вогні ще хвилин на 5.
5. Філе рибки вимийте і висушіть паперовим рушником. Присипте сумішшю солі і перцю. Викладіть у жароміцних форму, змащену олією, і відправте в розігріту духовку.
6. Щоб сьомга з грибами в домашніх умовах не була пересушеною і жорсткої, запікайте її близько 5-8 хвилин (в залежності від товщини шматочка).
7. От і все, блюдо готове до подачі. Його можна доповнити при бажанні гарніром, овочами або улюбленим соусом. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.