Сьомга варена
(покроковий рецепт з фото)
Сьомга варена виходить дуже ніжною. Щоб додати страві особливого аромату, додайте в воду, в якій вариться рибка, різні трави і спеції. Тоді смак риби розкриється з нового боку.
Як гарнір до відвареної сьомги можна подавати картопляне пюре. Також підійде рис або паста. Щоб риба була ніжною, Чи не передержіте її в бульйоні. Десяти хвилин буде цілком достатньо. Щоб дізнатися, як приготувати сьомгу варену, просто прочитайте цей рецепт.
- Цибуля - 1 штука
- Естрада - За смаком
- Петрушка свіжа - 1/4 пучка
- Чорний перець - 6 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Філе лосося - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Білий перець - 1/4 чайних ложки
Влийте в каструлю воду, поставте на плиту і доведіть її до кипіння. Викладіть в неї очищену цибулю, естрада, петрушку, чорний перець горошком, лавровий лист. Варіть бульйон двадцять хвилин.
Процідіть бульйон і знову налийте його в каструлю. Потім доведіть його до кипіння. Наполягати вино, натріть шматки сьомги сіллю і білим перцем. Викладіть їх в бульйон і варіть рибу десять хвилин.
Злийте з каструлі зайву рідину. Потім викладіть її на блюдо і подавайте до столу. Їсти відварну сьомгу можна як гарячою, так і холодної.