Рецепт Сібас з розмарином і лимоном фото

Сібас з розмарином і лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Марокканська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Зелень , Сибас
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця риба не володіє особливими специфічними якостями, тому її не потрібно обробляти спеціальними кулінарними шедеврами. Досить гілочки розмарину і лимона. Здивовані? А ви спробуйте!

Опис приготування:

Обов'язково під час запікання сибаса під ним повинна бути подушка з цибулевих кілець або фенхеля, нарізаного таким же чином. Це робиться для того, щоб риба не варилася у власному соку, оскільки сібас під час запікання виділяє достатню кількість жиру, і лимон - сік. Такий сібас з розмарином і лимоном в духовці готується за годину і ідеально поєднується з овочевим салатом і зеленню.

  • Сибас - 1 штук
  • Розмарин - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
сібас з розмарином і лимоном - фото крок 1
1. Розмарин ідеально доповнює смак риби, а лимон надає їй ще більшу пікантність. Отже, чистим, потрошимо і ретельно миємо рибу. Чистимо і нарізаємо лимон на часточки.
сібас з розмарином і лимоном - фото крок 2
2. Чистимо і подрібнюємо часник, podgotavlivaem розмарину і лимона.
сібас з розмарином і лимоном - фото крок 3
3. Робимо на рибі поперечні надрізи, поміщаємо всередину лимон і розмарин. Саму рибу натираємо оливковою олією і подрібненим часником.
сібас з розмарином і лимоном - фото крок 4
4. Викладаємо рибу на подушку з лука і відправляємо в розігріту духовку запікатися. Риба готується близько 35-40 хвилин. При бажанні її можна помістити в фольгу і за 10 хвилин до готовності зняти її, щоб на сібас утворилася золотава скоринка.
сібас з розмарином і лимоном - фото крок 5
5. Запечена сібас виходить просто чудовим! При бажанні можна зробити"подушку" з картоплі з цибулею.
сібас з розмарином і лимоном - фото крок 6
6. Готову рибу викладаємо на листя салату або зелень і подаємо до столу. Овочевий салат з такою рибою буде поєднуватися ідеально!

Схожі рецепти