Чилійський сібас
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам в руки попався апетитний рибний стейк і ви як раз шукайте класний рецепт, як приготувати чилійського сибаса, то потрапили в потрібне місце. Перед вами проста і неймовірно вдала ідея.
Можна нескінченно довго придумувати маринади, соуси та інші добавки, але смажена на грилі риба - це завжди актуально, смачно і апетитно. Саме такий варіант я хочу вам запропонувати. Ніяких зайвих зусиль і тільки насичений смак самої рибки.
- Стейк чилійського сибаса - 2 штуки
- Сіль, перець, сік лимона - За смаком
1
Стейки вимийте і висушіть паперовим рушником.
2
Підсолити за смаком, додайте за бажанням трохи перцю.
3
Вичавіть пару ложок соку лимона і полийте рибку. Залиште хвилин на 5, щоб сібас просочився. За цей час розігрійте гриль.
4
Смажте рибку з двох сторін до рум'яної. Важливо не перетримати її на вогні, щоб вона не стала сухою. Час залежить від товщини ваших стейків і сили вогню.
Подавайте до столу рибу з соусом, гарніром або зеленню.
Смачного!
Подавайте до столу рибу з соусом, гарніром або зеленню.
Смачного!