Чилійський Чупе
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве блюдо з риби і морепродуктів сподобається всім. Нескладне в приготування, але дуже смачне! Влаштуйте своїм домашнім чилійський вечерю, приготуйте для них чилійське Чупе!
Ця страва - просто вибух смаку. Кілька видів риби, кілька видів морепродуктів, все гаситься зі смаженою цибулею, вершками, бринзою і сиром. А потім запікається в духовці до хрусткої скоринки сирної! Виходить щось на зразок рибного жульєну. Просто дуже смачно!
- Креветки - 100 грам
- Мідії - 100 грам
- Хек - 100 грам
- Тілапія - 100 грам
- Крижана риба - 100 грам
- Кальмар - 1 штука
- Хліб - 200 грам (білий)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир - 150 грам (тертий)
- Бринза - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Цибулю і часник наріжте і обсмажте з додаванням оливкової олії.
Додайте попередньо замочений в молоці і потім віджатий хліб. Обсмажте все разом.
Додайте всі попередньо розморожені морепродукти, і всю попередньо нарізану рибу. Обсмажуйте все хвилин 7.
Додайте вершки, приправити сіллю, поперчіть. Гасіть на невеликому вогні до загусання.
Додайте бринзу, 2/3 сиру. Перемішайте.
Викладіть у форму або в формочки. Посипте сиром.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин. Смачного!