Рецепт Чилійський Чупе фото

Чилійський Чупе
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Кальмари , Мідії і гребінці , Хек , Тілапія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Цікаве блюдо з риби і морепродуктів сподобається всім. Нескладне в приготування, але дуже смачне! Влаштуйте своїм домашнім чилійський вечерю, приготуйте для них чилійське Чупе!

Опис приготування:

Ця страва - просто вибух смаку. Кілька видів риби, кілька видів морепродуктів, все гаситься зі смаженою цибулею, вершками, бринзою і сиром. А потім запікається в духовці до хрусткої скоринки сирної! Виходить щось на зразок рибного жульєну. Просто дуже смачно!

  • Креветки - 100 грам
  • Мідії - 100 грам
  • Хек - 100 грам
  • Тілапія - 100 грам
  • Крижана риба - 100 грам
  • Кальмар - 1 штука
  • Хліб - 200 грам (білий)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сир - 150 грам (тертий)
  • Бринза - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
чилійський Чупе - фото крок 1
Цибулю і часник наріжте і обсмажте з додаванням оливкової олії.
чилійський Чупе - фото крок 2
Додайте попередньо замочений в молоці і потім віджатий хліб. Обсмажте все разом.
чилійський Чупе - фото крок 3
Додайте всі попередньо розморожені морепродукти, і всю попередньо нарізану рибу. Обсмажуйте все хвилин 7.
чилійський Чупе - фото крок 4
Додайте вершки, приправити сіллю, поперчіть. Гасіть на невеликому вогні до загусання.
чилійський Чупе - фото крок 5
Додайте бринзу, 2/3 сиру. Перемішайте.
чилійський Чупе - фото крок 6
Викладіть у форму або в формочки. Посипте сиром.
чилійський Чупе - фото крок 7
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин. Смачного!