Рецепт Сібас на пару з овочами фото

Сібас на пару з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сибас
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід
Гарячі страви , Страви на пару , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування сибаса на пару з овочами. В даному блюді риба дуже добре поєднується з овочами. Тут сібас можна замінити іншою рибою - наприклад, фореллю, судаком, doradoj.

Опис приготування:

Риба, приготована на пару - це, мабуть, одне з найбільш корисних і поживних гарячих страв. В даному випадку я пропоную приготувати сибаса на пару, однак практично аналогічним способом ви можете приготувати будь-яку іншу рибу з овочами за цим рецептом. Блюдо виходить дієтичне, легке, поживна - любителям здорового харчування обов'язково сподобається. Риба готується відразу разом з овочами, тому виходить відразу і основне блюдо, і гарнір - знову ж, зручно. Загалом, хороший рецепт, освоїти який дуже корисно. Хай щастить!

  • Часник - 2 часточки
  • Морква - 150 грам
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Сібас - 500 грам
  • Лимон або вапно - 1 штука
  • Цвітна капуста - 200 грам
  • Розмарин - 1 За смаком (по бажанню)
  • Брокколі - 200 грам
сібас на пару з овочами - фото крок 1
1. Очищаємо моркву і тоненькими кружальцями нарізаємо.
сібас на пару з овочами - фото крок 2
2. Так само дрібно нарізаємо зелень і подрібнюємо часник. Потім перекладаємо в посуд і змішуємо. Додамо сюди соку з половинки лимона або лайма, перемішуємо.
сібас на пару з овочами - фото крок 3
3. Рибу очищаємо і фаршируємо зеленню. Не забуваємо посолити і поперчити.
сібас на пару з овочами - фото крок 4
4. Рибу викладаємо в пароварку. Воду наливаємо так, що б до дна пароварки вона не доходила.
сібас на пару з овочами - фото крок 5
5. До риби додаємо овочі, солимо. Доводимо до кипіння воду, накриваємо кришкою. Приблизно хвилин десять варимо овочі та рибу на пару. Додаємо розмарин та варимо ще хвилин п'ятнадцять.
сібас на пару з овочами - фото крок 6
6. Після викладаємо рибу і овочі на блюдо і можемо подавати.

Схожі рецепти