Рецепт Сібас копчений фото

Сібас копчений
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Риба та морепродукти , Сибас
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Страви копчені
Кількість порцій: 2
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Спеції додадуть вашій рибі неповторний аромат і смак. Таким чином можна коптити не тільки сібас, але і іншу рибу. Але саме сібас виходить просто дивовижно.

Опис приготування:

Копчену рибу можна приготувати і в домашніх умовах. Це досить просто: спочатку підготуйте спеції для риби. А саме зітреш коріандр, змішайте його з цедрою, сіллю, цукром і перцем. Вийшла сумішшю натріть рибу і залиште на кілька годин маринуватися. Потім вистелити глибоку сковороду фольгою, насипте цукру, чебрець і розмарин. Встановіть решітку, накрийте кришкою і поставте на вогонь. Не забудьте відкрити вікна, так як буде диміти, а найкраще готуйте цю страву на відкритому повітрі. Смачного!

  • Сибас - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Вапно - 1 штука
  • Гілочка чебрецю - 2-3 штук
  • Гілочка розмарину - 2-3 штук
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
сібас копчений - фото крок 1
Зніміть цедру лимона і лайма.
сібас копчений - фото крок 2
Подрібніть в ступці коріандр, додайте цедру, дрібку цукру, сіль, перець і перемішайте.
сібас копчений - фото крок 3
Вийшла сумішшю натріть рибу і залиште на кілька годин маринуватися.
сібас копчений - фото крок 4
Глибоку сковороду вистелити фольгою, насипте цукру, чебрець і розмарин. Встановіть решітку, накрийте кришкою і поставте на вогонь. Не забудьте відкрити вікна, так як буде диміти, а найкраще готуйте цю страву на відкритому повітрі.
сібас копчений - фото крок 5
Коли сковорода добре розігріється, покладіть на решітку рибу і коптити близько 20 хвилин не перевертаючи. На стіл подайте зі свіжими овочами та зеленню.

Схожі рецепти