Шурпа зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Існує так багато страв, що хоч кожен день можна пробувати щось нове. І я це із задоволенням роблю. Нещодавно дізналася, як приготувати шурпу зі свининою. Охоче ділюся рецептом з вами.
Виявилося, що шурпа - це досить звичне для нас блюдо. Тушкована картопля з м'ясом з пряними добавками. Відмінний варіант для сімейної вечері. Чоловік закохався в таке поєднання продуктів. Ще б, це просто не може бути несмачно.
Блюдо виходить досить ситним, а для гостроти можете додати побільше чорного перцю або соусу чілі.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 750 грам
- Томатний сік - 250 грам
- Рослинна олія - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Червоний солодкий перець - 1 штука
- Базилік, гілочка - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Цукор - За смаком
Свинину помийте, нарубати на маленькі шматочки. Обсмажте в маслі на сковороді. Потім залийте водою і залиште варитися на 35 хвилин.
Цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на олії. Морква почистіть, помийте, наріжте кубиками. Додайте до цибулі в сковороду. Обсмажте до готовності.
Потім влийте томатний сік. Додати сіль, додайте цукор. Гасіть до закипання на сильному вогні, а потім зменшіть його і готуйте ще 15 хвилин.
Картопля почистіть, помийте, крупно наріжте. Солодкий перець помийте, дрібно наріжте. Додайте ці овочі до інших в сковороду і готуйте ще 25 хвилин.
В кінці додайте часник, пропущений через чеснокодавілу, базилік, чорний мелений перець, сіль і готове м'ясо.
Вимикайте вогонь і можете подавати. Можете додати зелень. Смачного!