Рецепт Шніцель по-біробіджанські фото

Шніцель по-біробіджанські
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шніцель по-біробіджанські готується дуже просто і не забирає багато часу. Вам буде потрібно тільки свинячий або яловичий фарш і спеції.

Опис приготування:

Шніцель по-біробіджанські відмінно поєднується з гарніром з картопляного пюре і свіжими овочами. Спробуйте. Рецепт шніцеля по-біробіджанські я побачила на кулінарному шоу, приготувала в той же день і була в захваті! Сподобалося всієї сім'ї. Тепер шніцель по-біробіджанські раджу всім.

  • Фарш - 200 грам (свинячий або яловичий.)
  • Рослинна олія - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
шніцель по-біробіджанські - фото крок 1
Почистіть і подрібніть цибулю. Викладіть його до фаршу, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
шніцель по-біробіджанські - фото крок 2
Slepite Snice. Спочатку обваляйте його в борошні.
шніцель по-біробіджанські - фото крок 3
Потім в яйці, збитим з молоком.
шніцель по-біробіджанські - фото крок 4
Викладіть в сковороду. На Шніцелі повинно залишитися якомога більше яйця.
шніцель по-біробіджанські - фото крок 5
Обсмажуйте з обох сторін.
шніцель по-біробіджанські - фото крок 6
Готовий шніцель по-біробіджанські подавайте гарячим.

Схожі рецепти