Шніцель по-біробіджанські
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель по-біробіджанські готується дуже просто і не забирає багато часу. Вам буде потрібно тільки свинячий або яловичий фарш і спеції.
Шніцель по-біробіджанські відмінно поєднується з гарніром з картопляного пюре і свіжими овочами. Спробуйте. Рецепт шніцеля по-біробіджанські я побачила на кулінарному шоу, приготувала в той же день і була в захваті! Сподобалося всієї сім'ї. Тепер шніцель по-біробіджанські раджу всім.
- Фарш - 200 грам (свинячий або яловичий.)
- Рослинна олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Почистіть і подрібніть цибулю. Викладіть його до фаршу, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
Slepite Snice. Спочатку обваляйте його в борошні.
Потім в яйці, збитим з молоком.
Викладіть в сковороду. На Шніцелі повинно залишитися якомога більше яйця.
Обсмажуйте з обох сторін.
Готовий шніцель по-біробіджанські подавайте гарячим.