Шашлик з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам спробувати дуже простий і неймовірно насичений маринад для м'яса. Якщо ви любите ароматні трави, обов'язково беріть на замітку цю ідею, як приготувати шашлик з розмарином.
Розмарин дає вельми інтенсивний аромат і смак, для цього маринаду я не рекомендую використовувати оцет або інші добавки. Щоб м'ясо виділив сік, поставте його на 5-6 годин під прес. Тоді шашлик вийде дуже смачний!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 1-2 штук
- Гілочка розмарину - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Для цього шашлику я використовую нежирну свинину, але ви можете взяти будь-яку частину, яка вам подобається.
М'ясо промийте, обсушити і наріжте середніми шматочками. Викладіть в зручний контейнер, в якому будете маринувати шашлик.
М'ясо посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте нарізану цибулю.
Викладіть гілочки розмарину. Накрийте кришкою меншого діаметру або тарілкою і встановіть прес зверху. Залиште маринуватися мінімум на 5-6 годин.
Коли мангал готовий, нанизати м'ясо на шампури.
І відправте на вугілля.
Смажте до готовності, рівномірно підсмажуючи з усіх боків.
Шашлик готовий. Смачного!