Рецепт Шашлик з розмарином фото

Шашлик з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Зелень, Розмарин
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Хочу запропонувати вам спробувати дуже простий і неймовірно насичений маринад для м'яса. Якщо ви любите ароматні трави, обов'язково беріть на замітку цю ідею, як приготувати шашлик з розмарином.

Розмарин дає вельми інтенсивний аромат і смак, для цього маринаду я не рекомендую використовувати оцет або інші добавки. Щоб м'ясо виділив сік, поставте його на 5-6 годин під прес. Тоді шашлик вийде дуже смачний!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Гілочка розмарину - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шашлик з розмарином - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Для цього шашлику я використовую нежирну свинину, але ви можете взяти будь-яку частину, яка вам подобається.
шашлик з розмарином - фото крок 2
М'ясо промийте, обсушити і наріжте середніми шматочками. Викладіть в зручний контейнер, в якому будете маринувати шашлик.
шашлик з розмарином - фото крок 3
М'ясо посоліть і поперчіть за смаком.
шашлик з розмарином - фото крок 4
Додайте нарізану цибулю.
шашлик з розмарином - фото крок 5
Викладіть гілочки розмарину. Накрийте кришкою меншого діаметру або тарілкою і встановіть прес зверху. Залиште маринуватися мінімум на 5-6 годин.
шашлик з розмарином - фото крок 6
Коли мангал готовий, нанизати м'ясо на шампури.
шашлик з розмарином - фото крок 7
І відправте на вугілля.
шашлик з розмарином - фото крок 8
Смажте до готовності, рівномірно підсмажуючи з усіх боків.
шашлик з розмарином - фото крок 9
Шашлик готовий. Смачного!

Схожі рецепти