Рецепт Шашлик з качки фото

Шашлик з качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Качка, Качина грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Покажіть мені м'ясоїда, який не любить шашлик! Так все його люблять. Цей запах, піджарка з скоринкою і добре промаринуватися м'якоть…слюні течуть! Давайте разом вивчимо, як приготувати шашлик з качки.


Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати шашлик з качки. Це неймовірно смачна страва. Дуже ніжне м'ясо без зайвого жиру, яке перед цим добре замаринували. Як буде приємно покуштувати це блюдо на природі з друзями і сім'єю! Спробуйте зробити його в електрошашличніце, теж буде смачно.

  • Качка - 8 штук (грудинка)
  • Оливкова олія - 70 мілілітрів
  • Часник - 10 зубчиків
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Лимон - 1 штука
шашлик з качки - фото крок 1
Грудку помийте, приберіть прожилки і кістки, якщо необхідно. Потім розріжте її на кубики по 2 см.
шашлик з качки - фото крок 2
У мисці приготуйте маринад. Змішайте масло, гірчицю, вичавити сік лимона, измельчитечасник, гірчицю, сіль і перець. Все добре перемішайте.
шашлик з качки - фото крок 3
Додайте м'ясо в маринад. Перемішайте і приберіть в холодильник на 3 години маринуватися. Поки качка настоюється, розігрійте мангал.
шашлик з качки - фото крок 4
Одягніть шматочки м'яса на змащений маслом шампура, обсмажте м'ясо на мангалі. Він готується приблизно 25 хвилин. 4 рази протягом цього часу його варто перевернути. Смачного!

Схожі рецепти