Рецепт Шашлик з качки фото

Шашлик з качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Качка , Качина грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Покажіть мені м'ясоїда, який не любить шашлик! Так все його люблять. Цей запах, піджарка з скоринкою і добре промаринуватися м'якоть…слюні течуть! Давайте разом вивчимо, як приготувати шашлик з качки.


Опис приготування:

Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати шашлик з качки. Це неймовірно смачна страва. Дуже ніжне м'ясо без зайвого жиру, яке перед цим добре замаринували. Як буде приємно покуштувати це блюдо на природі з друзями і сім'єю! Спробуйте зробити його в електрошашличніце, теж буде смачно.

  • Качка - 8 штук (грудинка)
  • Оливкова олія - 70 мілілітрів
  • Часник - 10 зубчиків
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Лимон - 1 штука
шашлик з качки - фото крок 1
Грудку помийте, приберіть прожилки і кістки, якщо необхідно. Потім розріжте її на кубики по 2 см.
шашлик з качки - фото крок 2
У мисці приготуйте маринад. Змішайте масло, гірчицю, вичавити сік лимона, измельчитечасник, гірчицю, сіль і перець. Все добре перемішайте.
шашлик з качки - фото крок 3
Додайте м'ясо в маринад. Перемішайте і приберіть в холодильник на 3 години маринуватися. Поки качка настоюється, розігрійте мангал.
шашлик з качки - фото крок 4
Одягніть шматочки м'яса на змащений маслом шампура, обсмажте м'ясо на мангалі. Він готується приблизно 25 хвилин. 4 рази протягом цього часу його варто перевернути. Смачного!

Схожі рецепти