Шашлик з качки
(покроковий рецепт з фото)
Покажіть мені м'ясоїда, який не любить шашлик! Так все його люблять. Цей запах, піджарка з скоринкою і добре промаринуватися м'якоть…слюні течуть! Давайте разом вивчимо, як приготувати шашлик з качки.
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати шашлик з качки. Це неймовірно смачна страва. Дуже ніжне м'ясо без зайвого жиру, яке перед цим добре замаринували. Як буде приємно покуштувати це блюдо на природі з друзями і сім'єю! Спробуйте зробити його в електрошашличніце, теж буде смачно.
- Качка - 8 штук (грудинка)
- Оливкова олія - 70 мілілітрів
- Часник - 10 зубчиків
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лимон - 1 штука
Грудку помийте, приберіть прожилки і кістки, якщо необхідно. Потім розріжте її на кубики по 2 см.
У мисці приготуйте маринад. Змішайте масло, гірчицю, вичавити сік лимона, измельчитечасник, гірчицю, сіль і перець. Все добре перемішайте.
Додайте м'ясо в маринад. Перемішайте і приберіть в холодильник на 3 години маринуватися. Поки качка настоюється, розігрійте мангал.
Одягніть шматочки м'яса на змащений маслом шампура, обсмажте м'ясо на мангалі. Він готується приблизно 25 хвилин. 4 рази протягом цього часу його варто перевернути. Смачного!