Рецепт Шашлик з баранини по-азербайджанські фото

Шашлик з баранини по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
М'ясо , Баранина
Пісні страви , Веганські страви
На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Справжній азербайджанський шашлик готується тільки з баранини і маринується з гранатовим соком. Саме такий ми зараз і приготуємо. Відкривайте швидше рецепт.

Опис приготування:

Секрет справжнього азербайджанського шашлику з баранини полягає в маринаді. Крупно поріжте м'ясо і цибулю, приправити сіллю, поперчіть і добре розімніть руками. Потім видавіть в м'ясо лимон і залийте гранатовим соком так, щоб він повністю покрив м'ясо. Перемішайте і відправте в холодильник на 7-8 годин. Мариноване м'ясо надягайте на шампури і обсмажуйте протягом 20 хвилин. Смачного!

  • Баранина - 2 кілограма
  • Цибуля - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Гранатовий сік - 2-3 склянок
  • Сіль, перець - За смаком
шашлик з баранини по-азербайджанські - фото крок 1
Баранину помийте під проточною водою і просушіть.
шашлик з баранини по-азербайджанські - фото крок 2
Наріжте м'ясо великими шматками.
шашлик з баранини по-азербайджанські - фото крок 3
Крупно поріжте цибулю.
шашлик з баранини по-азербайджанські - фото крок 4
Змішайте в мисці цибулю і м'ясо, приправити сіллю, поперчіть. Потім перемішайте руками хвилин 5, намагаючись гарненько все розім'яти.
шашлик з баранини по-азербайджанські - фото крок 5
Далі видавіть в м'ясо лимон і влийте гранатовий сік. Рідина повинна повністю покрити м'ясо, тому якщо її буде мало, долийте ще соку. Перемішайте руками і відправте маринуватися в холодильник на 7-8 годин.
шашлик з баранини по-азербайджанські - фото крок 6
Мариноване м'ясо надягайте на шампури і обсмажуйте протягом 20 хвилин.

Схожі рецепти