Рецепт Шашлик в рукаві в духовці фото

Шашлик в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві , Шашлик
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Люблю природу: ароматний шашлик, розязика біля багаття. На жаль, не завжди є на це час. Але якщо хочеться смачного м'яса, можна зробити простіше з рецептом, як приготувати шашлик в рукаві в духовці.

Опис приготування:

Звичайно, м'ясо у звичайній духовці не вийде таким, як на природі, з ароматом багаття. Але і смачний домашній шашлик за смаком буде зовсім не гірше. А все завдяки спеціальній лушпиння подушці, яка додасть аромат і соковитість. Таким чином можна запікати свинину, яловичину, курку ... Словом, підійде будь-який вид м'яса.

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Цибулина - 10 штук
  • Спеції до шашлику - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Оцет столовий - 150 мілілітрів
  • Цукровий пісок - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 1
1. Свинину мою і витираю паперовим рушником, нарізаю її невеликими шматочками.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 2
2. Дошку застилаю харчовою плівкою, викладаю на неї шматочки м'яса, накриваю їх зверху плівкою і відбиваю з одного боку, але без фанатизму.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 3
3. Потім перевертаю м'ясо (що зручно, адже воно в харчовій плівці) і відбиваю, з іншого боку.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 4
4. Чотири цибулини чищу і натираю на крупній тертці, до цієї суміші додаю спеції до шашлику, суміш різних перців, солю.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 5
5. Розміщую шматочки м'яса в миску до цибульному маринаду і ретельно перемішую, щоб всі шматочки обволокла, відправляю в холодильник мінімум на 2 годину.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 6
6. Тим часом залишився лук чищу і нарізаю півкільцями, перекладаю в миску і заливаю окропом, додаю оцет, цукор і лимонний сік, залишаю на 1 час, потім зливаю воду.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 7
7. У рукав для випікання викладаю лушпиння подушку, рівномірно розподіляю по всій його поверхні.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 8
8. Мариноване м'ясо дістаю з холодильника і розподіляю на лушпиння подушці (бажано в один шар).
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 9
9. Щільно зав'язую рукав з двох сторін, відправляю його в розігрітий до 220 градусів духовку на 60 хвилин.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 10
10. Готове м'ясо дістаю з духовки і акуратно розрізаю рукав, відправляю ще на 5-7 хвилин в духовку.
шашлик в рукаві в духовці - фото крок 11
11. Готовий шашлик перекладаю на тарілку і подаю зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти