Сербські котлети
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 14 г. 0 хв.
Ви думаєте неможливо здивувати котлетами? Тоді обов'язково спробуйте приготувати сербські котлети. Вони особливі і робляться з суміші свинячого і яловичого фаршу, з додаванням мінеральної води.
Опис приготування:
Готуються сербські котлети з м'ясного фаршу з великою кількістю цибулі і додаванням мінеральної води, тому виходять легкими, пишними і неймовірно смачними. Маленька особливість, фарш обов'язково повинен постояти не менше 12 годин в холодильнику, таким чином він промаринуется. Котлети можна смажити як на сковороді, так і на мангалі! А як приготувати сербські котлети, я поділюся.
- Яловичина - 500 грам
- Свинина - 400 грам
- Сало - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Мінеральна вода - 0.5 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Яловичину, свинину і сало пропустіть через м'ясорубку. Добре вимішайте фарш і додайте мінеральну воду.
Цибуля чистий, наріжте дрібними кубиками, додайте в фарш.
Фарш добре перемішайте. Накрийте харчової плівкою і приберіть на ніч в холодильник.
Сформуйте великі котлети. Обсмажте їх на розігрітій сковороді в невеликій кількості олії до готовності.
Котлети дуже соковиті і апетитні.
Запрошую до столу!