Рецепт Сербські котлети фото

Сербські котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Ви думаєте неможливо здивувати котлетами? Тоді обов'язково спробуйте приготувати сербські котлети. Вони особливі і робляться з суміші свинячого і яловичого фаршу, з додаванням мінеральної води.

Опис приготування:

Готуються сербські котлети з м'ясного фаршу з великою кількістю цибулі і додаванням мінеральної води, тому виходять легкими, пишними і неймовірно смачними. Маленька особливість, фарш обов'язково повинен постояти не менше 12 годин в холодильнику, таким чином він промаринуется. Котлети можна смажити як на сковороді, так і на мангалі! А як приготувати сербські котлети, я поділюся.

  • Яловичина - 500 грам
  • Свинина - 400 грам
  • Сало - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Мінеральна вода - 0.5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
сербські котлети - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
сербські котлети - фото крок 2
Яловичину, свинину і сало пропустіть через м'ясорубку. Добре вимішайте фарш і додайте мінеральну воду.
сербські котлети - фото крок 3
Цибуля чистий, наріжте дрібними кубиками, додайте в фарш.
сербські котлети - фото крок 4
Фарш добре перемішайте. Накрийте харчової плівкою і приберіть на ніч в холодильник.
сербські котлети - фото крок 5
Сформуйте великі котлети. Обсмажте їх на розігрітій сковороді в невеликій кількості олії до готовності.
сербські котлети - фото крок 6
Котлети дуже соковиті і апетитні.
сербські котлети - фото крок 7
Запрошую до столу!

Схожі рецепти