Рецепт Щи зі свіжої капусти зі свининою фото

Щи зі свіжої капусти зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Картопля
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Хочу поділитися улюбленим рецептом і розповісти, як приготувати борщ зі свіжої капусти зі свининою. Це дуже ситний суп з насиченим смаком. М'ясо і капуста виходять м'якими, а бульйон прозорим.

Опис приготування:

Застава прозорого бульйону - вчасно знята піна. Не лінуйтеся знімати її частіше, тоді щі будуть ідеального кольору і прозорості. Із зелені до цього супу ідеально підходить петрушка і кріп. Їх можна покришити як в каструлю в кінці варіння, так і безпосередньо перед подачею.

Доповніть суп свіжою густою сметаною і насолоджуйтеся його багатим смаком.

  • Свинина на кісточці - 400 грам
  • Качан капусти - 0, 5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Перець горошок - 4-5 штук
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
щи зі свіжої капусти зі свининою - фото крок 1
Свинину на кісточці промийте. Якщо шматок великий, то розріжте його на частини. Залийте м'ясо 1, 5 літрами води і поставте на вогонь. Варіть бульйон, час від часу знімаючи шумівкою піну, яка буде утворюватися на поверхні.
щи зі свіжої капусти зі свининою - фото крок 2
Поки вариться бульйон, очистіть картопля і поріжте досить великими шматочками. Купусту наріжте дрібно. Цибулю очистіть від шкірки і дрібно наріжте, а морква вимийте і натріть на крупній тертці.
щи зі свіжої капусти зі свининою - фото крок 3
Бульйон повинен проваритися 40 хвилин, потім туди можна додати картоплю. А через 10 хвилин після картоплі можна покласти капусту. Тепер в суп додайте сіль за смаком, а також лавровий лист і перець-горошок.
щи зі свіжої капусти зі свининою - фото крок 4
Тепер потрібно приготувати засмажку. Рослинна олія розігрійте в сковороді. Відведіть туди цибулю і моркву. Ці овочі обсмажте до легкого золотого відтінку і разом з маслом додайте в суп. Варіть його ще хвилин 10. Потім наріжте улюблену зелень, додайте в каструлю і подавайте суп.

Схожі рецепти